Istun sängylläni ja syön karkkeja, joihin Tukihenkilö minut tutustutti viime viikolla. Viikko sitten, itse asiassa. Pari tuntia sitten sain hienon idean ja nyt minulla on keltaiset hiukset. Joulu onkin niin yliarvostettu, nythän on pääsiäisen vuoro! Plus näytän äidiltäni kuvissa, joita yritän hiuksistani ottaa!  Hieno loman alku ja tämän siitä saa kun on sponttaani. Vaikka ei nämä nyt niiiiin kauheat ole. Vähän kellertävät vain. Ja nouseehan sitä nyt pissa päähän, koska blogiin tulee kuukausittain 800-1000 sivulatausta (ja ei, minä en käy täällä kuitenkaan itse NIIN usein). Hehhehhehheh...hee.

Pohdin, että voiko mielikuvitus kuvitella muista ihmisistä ja heidän käyttäytymisistään ihan ylipaljon jotain olematonta? Puhun nyt siis ZENistä ja sen kohteesta. Oloni on hallittu ja normaali, miten sen normaalin nyt ottaakin entisten ihastusten kanssa. Joskus Blondi kuitenkin saattaa yllättää ja tullakin jostain nurkan takaa, jolloin tulee parin sekunnin jäätyminen.

Edellä mainittu kysymys tulee siitä, että tuntuu kuin koko tilanne jollain käytävän pätkällä jäätyisi oman oloni lisäksi. Mitä jos me kumpikin siis jäädymme? Totta kai oma jäätyminen voi aiheuttaa tämän tunteen, mutta miksi Bestman esimerkiksi keskeytti juttunsa tuossa eräänä päivänä heidän astuessa nurkan takaa? Ja miksei Blondi seurustele julkisesti, jos kerta seurustelee?

Älkää silti höpönassut pelätkö. Tuskainen ihastuminen on niin over ja tiedän olevani kauempana siitä jokaisen blondausvärjäyksen myötä.

Pitäisi siivota. Suunnitella jouluruokaostokset. ARGH.

Olen muuten tainnut seota. Kaupoissa tuntuu nykyisin olevan hirveästi hyvännäköisiä miehiä! Otetaan esimerkiksi yksi kirjakauppa taanoin. KOLME hyvännäköistä (nuorta miestä) jouluapulaisina! Grr. Sitten on eräs kauppa, missä käyn ostamassa levyt. Tai nooh, lähinnä kiertelen ja hiplailen siellä ko. tuotteita. Kaksi hyvännäköistä jätkää, joista luulin aluksi toisen olevan Korso-Torso, mutta ei se ollut. Omassa kaupassani on puolestaan sellainen setä (35v). Setä on todella ärsyttävä! Koko ajan neuvomassa mummoja ja kerran se "skeittasi" sellaisella korikärryllä ja vihelteli samalla. Siis ÄRSYTTÄVÄ! Ja rumakin kaiken lisäksi. Mutta meikä käy ihan kuumana aina kun näkee sen! Tulee oikeasti kuuma! Ihan sairasta.

Vielä sairaampaa on, että elän sikolätissä. Nyt siivoan.


Viisi ajatusta, joita en aio ajatella enää koskaan

"Olishan ne tummat hiukset sittenkin kivat"
"Onhan se Blondi ihan jees, mitä jos alkais taas tykkäämään siitä?"
"Alkaisko taas ajatella Satuolentoa?"
"Pitäskö laittaa viestiä Tekstailijalle?"
"Ostaisko tommosen kivan pehmiksen, vaikka se ei ole laktoositon ja mulla ei ole pillereitä mukana?"

Ainiin, en tykkää Chisusta mutta jotenkin tuo Sama nainen-biisi laittaa liikuttamaan. Voi miehet.

Puss och kram, 

HKK Birdie the Pissapää