Olen tainnut kaksi viime vuotta tehdä joulukalentereita ja eilen havahduin siihen, että en ole keksinyt tänne mitään. No, ihmekös se sillä tavalla kun hyvä että ehtii pari kertaa viikossa tsekkaamaan kommentit ja tollee. Tässä sitten aamukahvitellessani keksin, että julkaisen joka päivä klo 11.30 jonkun überhaaveiltavan (lue: liian kalliin, oudon tai hienon että sitä voisi oikeasti hankkia/toivoa) joululahjatoiveen. Mukaan mahtuu monia kotiin liittyviä esineitä, koska haaveilen voittavani kymppitonnin ja sitten laittavani kotini VALMIIKSI. (Ai miten niin olen asunut täällä 1,5 vuotta??)

Ensimmäisen luukun takaa paljastuu...

red_blocklamp_iso.jpg&w=350&h=350

Harri Koskisen Desing House Stockholmille suunnittelema Block. Uutuutena johdon saa punaisena, valkoisena tai alkuperäisenä mustana. Makkariin tämä punajohtoinen olisi täydellismäinen! Hinta on 169 euroa. 

Joskus yläasteen lopulla tajusin rakastavani hehkulamppuja. Jotenkin ne ovat arjen kauneinta desingia ja Blockissa lamppu itsessään on the juttu. Jokin aika sitten bongailin Blockia lehdistä ja desingtietoisten kummieni kodista ja olin vaan että plaaaaah. Mutta surffailtuani aikani ja tajuttuani, että tarvitsen oikeasti lisää lamppuja kotiin, aloin haaveila Blockista. Uniin se ei ole vielä tullut, mutta shalee senkin aika vielä on! 

Minkälaisista lampuista te haaveilette?