Rakkautta on jälleen ilmassa ja Suomen virallisella rakkauspessimistillä sekä miesekspertillä on sanansa sanottavana, totta kai.
Eli olen kauheasti saanut sähköpostiini kysymyksiä (lue: minulla oli tylsää ja kirjotin itse itselleni kysymyksiä tilanteista, joista olen kuullut tai jotka ovat silmieni alla) ja aion nyt vastata niihin.
Minulla on omat mielipiteeni, mutta joillain voi olla eri näkemys ja se on ihan fine. Pilkettä silmäkulmaan. ;)

Hei Birdie, tykkään sun blogista! Mun koulussa on pari tyyppiä, jotka alko seurustelemaan ja nyt ne on koko ajan kahestaan, kiinni toisissaan ja lisäks ne julistaa koko ajan rakkauttaan Galleriassa, Facebookissa, mesessä ja kohta varmaan Twitterissäkin. Mä en kestä!! Mitä sä oot mieltä tästä?

Birdie: Mäkin tykkään susta! Ja dear sister! Yksi yhdyssana: Oksennusvaroitus! Kiva että ihmiset löytävät toisensa, mutta COME ON! Jätetään ne imelyydet neljän seinän sisälle ja privaattiviesteihin! Joillakin saattaa olla traumoja edellisistä suhteista, rakkaudesta ylipäänsä tai osapuolten edellisistä suhteista. Pliis pliis, antakaa ihmisten olla!
Tähän on kyllä olemassa ratkaisu: hevosille suunnatut näkösuojukset(?) ja Facebookin Hide-nappula.

Mun kaveri ei usko rakkauteen.

Birdie: No, hän ei silloin usko siihen. Se ehkä kertoo jostain suuremmasta. Anna hänen olla uskomatta siihen ja yritä olla sanomatta "TOLD YOU SO!" kun kaverisi eräänä päivänä sanoo uskovansa rakkauteen.

Hyvä ystävä on alkanut pitkän odotuksen jälkeen seurustelemaan ja on onnensa kukkuloilla. Yleensä ollaan päivittäin yhteydessä, mutta yhtäkkiä viestejä ei tule, niihin ei vastata tai saan vastauksen "Saldo loppu, jutellaan joku toinen kerta". Ärsyttävää, mutta mitä voin tehdä?

Birdie: Entinen ystäväni sanoi kerran, että tässä iässä ystävät tulevat ennen poikia. Right on! Sitä oikeaa ehtii etsimään kuusikymppisenäkin! Rakkaus on rakkautta ja ensihuuma on valtaisa. Kavereita ei kuitenkaan saa unohtaa!! Let's face it: parisuhteet tämän ikäisinä eivät kestä loppuelämää ja jos suhteen alkuvaiheessa unohdat kaverisi... Kenen olkapäätä vasten itket suhteen loputtua? Jos tilanne jatkuu pitkään samanlaisena, suosittelen keskustelua ystävän kanssa.

Ystävä seurustelee rumiluksen kanssa, mitä teen?


Rakkauspessimisti sanoo: Who cares?! Onko tyyppi mukava? Jos on, niin jee! Jokaisella on sitä paitsi omanlainen miesmaku ja pääasia on, että se tyyppi kohtelee ystävääsi hyvin.

Mun ystävä oli vuosi sitten ihastunut Blondiin, pääsi siitä yli ja nyt on taas ihastunut. Mä en kestä, miten tähän pitäis reagoida!?

Birdie: Sellaista se on! Todellisuudessa me kaikki tiedämme, että Blondista ei koskaan päästy OIKEASTI yli. Antaa tytön olla ihastunut! Sinun tehtävänäsi on katsella punastelevaa lintua, joka alkaa hihittää, jos joku mainitsee nimen "Blondi". Jos tilanne alkaa näyttää pahalta ja tyttö olisi mielummin auton alla kuin samalla bussipysäkillä Blondin kanssa, pitää tilanne arvioida uudelleen.

Haluan miehen!


Birdie: Kaikki aikanaan, my dear. Sitä oikeaa odotellessa hemmottele itseäsi, katso paljon romanttisia leffoja, vietä tyttöjen iltoja... Kun aika on oikea, niin se on. Itseään rakastavat ihmiset löytävät vastarakkautta. :)

Mun kaveri vehtailee joka viikonloppu uuden jätkän kanssa, jonka  se löytää baarista. Toinen ei vehtaile, mutta silmäpelailee jokaisen kanssa. Yök?


Birdie: Anna vehtailevalle kaverille lahjaksi paketti kortsuja ja silmäpelailevalle voit kertoa kuinka mahtava ihminen hän on ja kuinka tuolla jossain on joku Mr. Right odottamassa. Mr. Right toki voi olla hänen tapauksessaan limahiuksinen pleijeri, mutta aina ei voi voittaa.

Mulla on tuttava pariskunta ja sillä toisella osapuolella on koko ajan jotain säätöä menossa. Pitäiskö kertoa sille toiselle?

Birdie: Oma mielipiteeni on tämä, että toisten keittoihin ei työnnetä lusikkaa. Jos Y purkaa sinulle sydäntään ja sanoo että joojoojoo, niin olet hänen puolellaan. Jos X purkaa sinulle sydäntään ja sanoo että eieiei, niin olet hänen puolellaan. Voit sanoa rehellisen mielipiteesi, mutta älä työnnä nokkaasi liian syvälle.

Deittailen seurustelevaa kundia, olenko bitch?


Birdie: Vastuu on sillä kundilla, joka seurustelee. Totta kai tässä liikutaan heikoilla jäillä, jos kundi on vaikka kaverisi poikaystävä (sitä ei hyväksytä!), mutta muussa tapauksessa sinussa ei ole vika. Kuitenkin tyttö: ansaitsisit parempaa.

Kaverini seurustelee pojan kanssa, josta on pelkkää harmia hänelle ja tytöllä on koko ajan paha mieli. Mitä teen?

Birdie: Mielestäni ystävyyden voisi kiteyttää siihen, että jos toinen ryöstää pankin, niin toinen on pakokuskina tai vähintään auttaa piilottamaan/tuhlaamaan ryöstösaaliin. Kaveriin tulee aina luottaa. Jokainen tekee omat päätökset, omat mokat ja omat korjaukset. Ystävät seisoo rinnalla, oli mikä oli. Jos kyse on kuitenkin esim. väkivallasta tms., silloin kutsutaan mafia paikalle ja hups... Poika onkin kadonnut????

Vastaukset teille tarjosi Birdie McLintu, villi ja vapaa, rakkauspessimisti ja piiloromantikko. Jos teille ikinä tulee kysyttävää liittyen rakkauteen, parisuhteisiin tai miehiin... Älkää pelätkö kysyä. Etsitään vastaus yhdessä. Hyvää sunnuntaita, Suomi! (Jos mulla olis vähemmän hiuksia ja olisin mies, niin ihmiset vois sekottaa Frasieriin...:D)