Jos inhoat hehkutusta tai Greyn anatomiaa, älä lue. Puolustuksekseni voin sanoa, että olen kuumeessa ja ehkä houreilen. Päivällä näin unta olevani mafiassa, joteeeeen.....

Olenko kertonut, että rakastan monia asioita, mutta unohdan sen usein? Rakastan jotain asiaa todella intohimoisesti ja ajattelen vain sitä, joten kaikki muut jäävät paitsioon (hetkeksi)? Musiikki, mies, ruoka, kaupunki, elokuva, tv-sarja, lehti, nettisivu...
Saatan vaikka katsoa Sinkkuelämää monta jaksoa putkeen ja olla Smith-huumassa viikon. Tai saatan katsoa ruotsalaisia jännäreitä ja nähdä ruotsinkielisiä unia. Yhtäkkiä tuleekin ikävä jotain ja sitten siitä ei meinaa päästä yli eikä ympäri.

Kertokaas nyt tietämättömälle... Olen katsonut kaudet 1-4 dvd:ltä ja kesällä tuli Greyn anatomian jotain uusintoja päivisin telkkarista. Izzie näki Dennyn (joka kuoli 2. kaudella), niin mikä kausi se oli? Entä mikä kausi pyörii nyt televisiossa? 7. kausi alkaa 23.9. Jenkeissä, joten onko se 6. kausi nyt täällä? Ei saa sitten spoilata mitään!!

Greys-Anatomy-5_510.jpg

McDreamy, miksi noin surullinen? :(

Olen kyllä nyt sitä mieltä, että kuumeeni nousisi paremmin, jos saisin eteeni parikymmentä ennennäkemätöntä jaksoa Greyn anatomiaa. Niin ja miksi haluan, että kuume nousee? Koska nyt se pyörii 37,0 ja 38,1 väliä. Saisi nousta neljäänkymmeneen ja olla siellä kaksi päivää ja sitten olisin jälleen terve. Tätä menoa olen terve ehkä jouluaatoksi. (PÄIVÄN ANGSTIT)

Greys-Anatomy_6_510.jpg

McDreamy, totta kai, korjaisi mut!

Yleensä puhun näyttelijöistä niiden oikeilla nimillä, mutta jos tyypit esiintyy jossain elämää suuremmassa jutussa, niin sitten ne on McDreamejä, McSteamejä, Chandlereitä ja Rosseja koko elämänsä. Niin ja jos minä en osaa sanoa niiden sukunimeä (esim. Hangoverin Alan, eli Zach Galifianakis, jos se edes kirjotetaan noin).

tumblr_l7eizmYkNL1qbr1zko1_500_large.jpg

This is why we call you McSteamy, you know? PS. Kelpais mullekin tommonen ilta!

En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät katso Greyn anatomiaa! Se on PARAS (ja juujuu, sanon näin ensi viikolla jostain toisesta sarjasta)!! Se naurattaa, se itkettää, se viihdyttää, se pohdituttaa. Sanoinko jo, että siinä on ainaskin kaksi kivaa mieslääkäriä?

tumblr_l3yk6tQlAO1qa6p1yo1_500_large.jpg

ÄITIIII, mä haluun lääkäriiiiiiiin!

Facebookissa on hitsin monta kivaa ryhmää ja yksi niistä on sellainen jossa sanotaan korkeiden mies...ihanteiden...toiveiden...joidenkin johtuvan Disney-elokuvista. E-eiii, McDreamystä!

tumblr_l82sakLcA91qa601io1_500_large.jpg

Here? You gonna show up here too?

No mutta hei, yksi vika sarjassa kyllä on! Derek ja Meredith on pari ja Mark vaihtaa naista kausittain (mieshuora on mieshuora), niin pitäisi sarjaan saada yksi kiva ikuisesti sinkkuna pysyvä lääkärimieskin. Jesse Williamsin roolihahmosta en tiedä, koska olen niin jäljessä. Kivalta sekin vaikutti, mutta ei ei. Minulla on suunnitelma (olenhan suunnitellut voittavani Emmy-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta ja sehän on Greyn viimeinen jakso sitten sadan vuoden päästä)!

1943820268_12387601268_large.jpg?1264344

Selkee juttu! McDreamy + McSteamy = McHangover. Se vois olla vaiks sen Owenin sotakaveri?

tumblr_kygh36Jy7Y1qax37oo1_500_large.jpg

Joojoo, tää olikin hyvä juttu! Kannatan!! Pitäisköhän kirjoittaa sille Greyn anatomian luojalle, että olisi tällainen idea. McSteamy-Eric Dane voisi varmasti suositella McBrändeliiniä sarjaan, nehän on jo vanhoja tuttuja... kun näyttelivät siinä Ystävänpäivässä.

McDreamy-mcdreamy-mcsteamy-and-mcarmy-28

Joskus sanoin, että McDreamy hymyilee koko ajan ja se ärsyttää ja sitä tekis mieli lyödä, mutta ei sitä voi lyödä, koska se on McDreamy ja se on niin söpö ja se hymyilee koko ajan.

Birdie kuittaa tältä illalta.