Hei ihmiset, se olen minä jälleen.

Bradley-Cooper_850350a.jpg

Piti loma keskeyttää, koska tänään on pilvistä ja Birdie on jossain ihan muualla... En nyt sano, että hän on lähtenyt Green Dayn matkaan tai alkanut Tré Coolin vaimoksi (kuten uhkasi), mutta jossain hän henkisesti on. Naisparka istuu sohvalla teekuppi kädessä ja virnuilee..

"'Hey Jude, don't make it bad... Take a sad song and make it better'"
"Mitä sä laulat?!"
"Ne laulo siellä pätkän Beatlesia!"
"Just TON biisin?"
"Joo, hihi hihi hihi... Tai siis... Just TON biisin!"

Ei se Jude meinaa jättää Birdietä rauhaan. Stockalla oltiin yks päivä, niin siellä oli iso mainoskuva Judesta. Joku Diorin tai joku. Mä sentään oon mainostanu hyviä asioita, kuten äänestämisen tärkeyttä ja Alzheimerin taudin vakavuutta. Mulla on edelleen niiden t-paidat tallella. Ja nyt Green Day kuulemma veti pätkät Hey Jude-biisiä eilisellä keikalla. Minä en siellä ollut (ehkä olis pitäny).

Birdien pitäis tänään mennä kaupungille "yhdelle" Mirandan kanssa, mutta sillä on rahat lopussa ja lisäks se on tossa kunnossa... Kuuden tunnin paikoillaan seisominen ei tee selälle tai jaloille kaikkea hyvää ja Green Day aiheutti jotain ongelmia näköjään henkisellä puolella, hah hah hah hah haa.

Mä oon tosiaan lomaillu tässä viime päivät. Mitä nyt kerran kävin Jenkeissä yhdessä ensi-illassa. A-team tulee tänne Suomeen 11.6. Sitten oon kastellu kukkia ja vähän lukenu. Oon jopa kattonu muutaman leffan Birdien kanssa, vaikka se inhoaa sitä (katsoa leffoja muiden kanssa). Joskus se tekee niin, että sanoo kattovansa mun leffaa ja sit mä meen pois ja oikeesti se kattookin jotain, jossa mä EN ole! Niinku vaikka Chaplinin leffoja. Niitä me ollaan kateltu tässä...

"Tiedätsä Bradley... Olis tosi jees viettää yks viikonloppu ilman nettiä tai puhelinta. Vaan Hesari ja ehkä telkkari ja sit paljon leffoja. Ens viikonloppuna tehdään niin! Eiku.. sillon ei voi. No sitä seuraavana! Eiku sillonkaan ei voi ja on ne Victorian häät.. No, juhannuksena ehkä sitten!"

Tää blogin pitäminen on kyllä hauskaa puuhaa. Birdie aina hehkuttaa, että on kiva kirjottaa ja on kiva lukea muiden blogeja. Että täällä Vuodatuksessa on kivoja ihmisiä. No näköjään, koska musta te ainakin tykkäätte... ;)

Nyt kyllä täytyy alkaa siivoamaan: täällä on taas vähän tiskattavaa. Huoh.

"Birdie, haluatko sä sanoa jotain?"
"Kyllä, Brändeliini! GREEN DAY OLI MAHTAVA JA MÄ KERRON SIITÄ MYÖHEMMIN!"
"Asia selvä"

Kuulemisiin.

B