Huomenna alkaa Almost There-teemaviikko! Päätin juhlistaa NYT blogin synttäreitä, vaikka oikeastihan blogi on alkanut ehkä joskus marraskuussa 2008... Tässä muodossa se kuitenkin on ollut maaliskuusta alkaen. Niin tarvitseeko sitä aina kauheasti syitä juhlimiseen?

Luvassa on kaikkea hubaa, mutta erityisesti ajattelin julkaista teille suosikkejani! Suosikkikappaleita, suosikkivaatteita, suosikkipaikkoja sekä suosikkitekstejä täältä blogista. Olen käynyt nyt läpi blogin kirjoitukset ajalta kesä-tammikuu ja siinä olikin paketti. Huomasin vain yhden hassun jutun: kaipaan sitä höppänä-Birdietä, joka oli ihastunut Blondiin. Sillä oli aika sarkastiset ja hauskatkin jutut. Joskus se osasi myös ajatella suurempaa kuvaa.. Sarkasmista sekä elämän ironiasta esimakua tässä, mitä sanotte:

"Istun nyt sitten samalla kurssilla Blondin kanssa. Älkää vaivautuko onnittelusähkeisiin. Se on hankalampaa kuin kuvittelin. Herra istuu takana, joten en voi vakoilla. Joudun keskittämään kaiken energian sivistyneesti istumiseen ja kuunteluun, että mitä se nyt siellä horisee. Ja ai niin - opiskella pitäisi myös.
Kurssimme teema on rakastuminen. Ensimmäisessä tehtävässämme piti kuunnella, että mitäs vinkkejä se Max antaakaan tytölle, joka on ihastunut poikaan, mutta ei uskalla tehdä aloitetta.
LAKKO, LAKKO, LAKKO.
Me nuoret olemme sitten hankalia."

Viikon ohjelmaa blogissa ei ole lyöty vielä lukkoon, eli onko jotain toiveita? Kysymyksiä, joihin haluatte birdiemäisen vastauksen? Suosikkejani, joita haluatte listaavan? Aihepiiriä, josta kaivelen vanhoja tekstejä? Sana on vapaa!

Lupaan kirjoitella myös normaalimerkintöjä, kuten nyyyyt.

Olin tänään parantamassa maailmaa psyk.polin jälkeen. Keskustelin mm. Hitleristä sekä liian kalliista tomaateista. Palattuani kotiin huomasin saaneni puhelun. Parin viestin jälkeen laitoin tylyn viestin ja nyt en ole saanut vastausta. Epäilen, että joko minulle suututtiin tai saan illalla uuden puhelun.. Heh heh.

Minulla on muuten pari outoa haavetta. Haluaisin valvoa jokin aamu jonkun radio-ohjelman kanssa. Siis herätä klockan sex och kuunnella ohjelma alusta loppuun. En vain saa tätä ikinä aikaseksi.

Onpas muuten maailman tylsin päivä! Kello on viisi ja olen ihan että häh häh häh. Kai sitä voisi tiskata (never!) tai tehdä koulujuttuja (hahhah!)..

Birdie, jonka miehet (julisteet) hyppivät jälleen seiniltä