Olin tänään taas ahkera ja leivoin minulle ja Turkulaiselle. Tuntuu, että siitä tyttösestä (vuotta nuorempi) on tullut vähän kuin pikkusisko. "Jaksatko sä kantaa sen kauppakassin, varmasti jaksatko?" Toinen juttu on se, että hän aina soittelee minulle ja kysyy neuvoa erilaisissa (poika)jutuissa. Hih, melkein kerskumatta voin sanoa patistaneeni hänet puhumaan yhdelle pojalle ja nyt ne seurustelee. Hyvä minä! Oltiin kävelyllä ennen syömistä ja jammausta. Maisemat oli "ihan jees".

DSCN0494.JPG

Youtube on maailman hauskin paikka. Sieltä löytyi pari mummoa, jotka olivat ihan kauheita! Yksi huusi ja toinen löi autoa kassilla. Klassista! Toinen oli ihan selkeästi suomenruotsalainen. Vitsin vitsi, meitsistä tulee kanssa kauhea pahismummo ja sitten vain puhun ruotsia jos joku alkaa valittamaan!

Istuin eilen kotona illan katsomassa kahta leffaa ja siinä samallahan kirjoitin teille tuon hienon merkinnän. Toinen niistä oli siis Bradley Cooper-leffa (Kauhea kankkunen/The Hangover). En ole vieläkään toipunut ko. miehestä. Bradley... <3

Maassa ajatukset kuitenkin pitää mies jonka kanssa asun ja nukun. Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä! Tämä ei petä, ei jätä, ei puhu pahaa ja aina odottaa kotona!

DSCN0514.JPG

Eikö ole aivan tajuttoman suloinen?!

Nyt toivotan hyvät illanjatkot (kohta onkin yö..) ja vaivun itse koomaan. Päätä särkee ihmeellisesti ja tietenkään ei ole särkkäreitä yhtään!

Tykätään teistä ihan Bradley Coopereina!
Birdie ja Maailman Söpöin Norsu