Maanis-depressiivinen eli kaksisuuntainen mielialahäiriö (bipolaarinen mielialahäiriö, bipolaarisuus) on psyykkinen sairaus, jossa mieliala vaihtelee jaksottaisesti manian ja masennuksen välillä. - Poliklinikka

Illalla itketti ja päivällä on taas kohtalainen olo. Kohtalainen, kohtalainen! Inhoan sanaa kohtalainen! Niin, kiitos taas kommenteista edelliseen postaukseen. Mahtavaa jos aiheutan kateutta "taidollani". Itse asiassa minulta kysyttiin tänään että missä olen hyvä. Vastasin automaattisesti kirjoittamisessa ja pääni sisällä räjähdin räkänauruun. Hmm? Mietin kuitenkin eilen että tämä blogi pitää Birdien maan pinnalla ja kasassa. Kiitos siis että saan pitää tätä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka on muuten ehkä maailman pisin ja pelottavin sana.

Päätin että alan seurustelemaan (hahhahaa) Bradley Cooperin kanssa. Hain miehen leffan videovuokraamosta ja se on sitten toinen viikko putkeen jo! Love is in the air... Eli tästä lähtien kun puhun Bradleystä käytän tietysti lempinimiä kuten 'Hanitsu', 'Bräntsy', 'Brändeliini' tai 'Bräntsyliini'.

Tästä melekein... MITÄ siis mel-kein tehdä kuukausittaisen tsydeemin: kuukauden poikaystävä! Ja tammikuussa se on Bräntsyliini.
Lisään tässä nyt sitten muutaman kuvan viime perjantailta. Oltiin Brändeliinin kanssa koko päivä kahdestaan ja tietysti kuvailin mun hanitsua.

bradleycooper.jpg

Aamulla Brändeliini oli kylvyssä.

bradley-cooper.jpg

Päivemmällä mentiin kaupungille hengailemaan.

bradleycooper_jpg_600x600_autocrop_q85.j

Hanitsun piti käydä kaupassa hakemassa maitoa. No, siellä oli ollu enää ku yks purkki Valion maitojuomaa ja ihana poikaystäväni joutui tappelemaan jonkun urpon kanssa siitä!! Tässä se soittaa ja kertoo tapahtumasta mulle.

bradley-cooper-5-crop.jpg

Illalla kirjottelin blogia ja eräs yritti kerätä huomiota istumalla tuolla eteisessä mahdollisimman söpönä.

Nyt siis siivoan ja sitten aion laittaa ruokaa ja käpertyä tuonne sänkyyn kuolaamaan... siis eläytymään elokuvien maailmaan. Perjantai on kaikesta huolimatta lempipäiväni viikossa.

Nautitaan illasta ihanaiset!
Birdie

Kuvien lähteet: 1, 2, 3 ja 4.