"Kyllä mä ajattelin sulle vielä kirjottaa sitä sairaslomaa. Katson sut ihan oikeutetuksi siihen. Ja lääkkeen annosta vois tuplata. Palataan asiaan lokakuussa, mutta muista että sitä ennen voit ottaa yhteyttä. Laittaa sähköpostia tai jättää soittopyynnön. Hyää vointia sulle, hei hei!" 

Kiitin lääkäriä ainakin kolmesti ja jäin suu auki puhelun loputtua. Miksei tuollaisia lääkäreitä ole enemmän? Aamupäivällä oli terapia ja siellä kerroin mielialan olevan 0-10 (0 on supermasis ja 10 ylipirteä) asteikolla kolmonen tai nelonen. Sanoin ääneen millaisena minä näen itseni ja ne ovat niinkin ihania sanoja kuin arvoton, tyhmä, laiska, hyödytön, epätasapainoinen, hullu, turha... Jäin tässä nyt miettimään että mitäs hyvää keksisin itsestäni sanoa ja päässäni on kovin kovin hiljaista. 

Viime yön unessa Mikko Koivu tahtoi ostaa minulle 3,2 miljoonan euron talon Lapista. Aamupäivällä kadotin lompakkoni ja teillä tietämättömillä se on edelleen.. "Jes" Ikinä aikaisemmin en ole kadottanut mitään noinkaan suurta. Toivottavasti joku ihana on sen löytänyt ja palauttanut. Siinä nimittäin menisi sitten kolme pankkikorttia, matkakortti, kirjastokortti ja kaikki plussa- ja bonuskortit + henkkarit ja kummipoikien kuvat. Joskus aikoinaan lompakossani oli muuten yhteiskuva Ville Valosta ja Bam Margerasta - missä se on nyt?!

Löysin netistä yhden vanhan aikuistuttavan nimen ja nyt mietin kuinka saisin häneen yhteyden. Ehkä tosiaan alan isona salapoliisiksi... Päivää muuten piristi kaksi postiluukusta tullutta lehteä ja uudet vaaleanpunaiset vampyyrisukat.