Olen ollut hiljaa, koska en ole keksinyt sanoja. Asiat tai mieliala eivät ole niin huonosti kuin ne voisivat olla. En minä sen vuoksi ole ollut hiljaa. Olen vain... ollut.

Nukkunut lyhyitä öitä, juossut päivisin töissä, kirjastossa, kaupassa, terapiassa, kokouksessa... Juostessa olen nauttinut, mutta voi kuinka ihanaa onkaan ettei viikonloppuna tarvitse tehdä mitään ja taidan päästä kuukauden tauon jälkeen saunaankin! 

En ole kirjoittanut, mutta olen lukenut kirjoja. Ensin Lehtolaisen uusimman ja nyt Kreetta Onkelin esikoista sekä uusinta yhtä aikaa. Minulle suositeltiin Iloista taloa, koska se kertoo alkoholismista perheessä. Näin elokuvan ja päätin vielä lukea läpi tuon kirjan. Eivät tunteet minua voi rikkoa. 

Mielikuvitusparisuhteellani on kriisi (ja ai äm veri sori, se ei ole Brändeliini, aloitin kesällä uuden suhteen :D tai no, aloitimme kaverini kanssa kumpikin, mutta tietty eri miehet. varmasti olis kiva kuunnella ulkopuolisena meidän juttuja julkisilla paikoilla ja noin muutenkin) ja minä nauran enkä suostu leppymään ennen timanttisormusta (ei SELLAISTA sormusta). Löysin tänään just sopivan punaisella timantilla varustellun ja hinta oli 1539 euroa.

Minussa on ehkä jotain vikaa, koska aivoni ja kehoni saa ihmeellisiä hmm buuttauksia useita kertoja tunnissa. Kesto ehkä noin sekunnin ja tuntuu kuin koko vasen puoli saisi pienen sähkärin. Luulin sen johtuvan flunssasta, mutta nyt se jatkuu yhä... En pysty oikeen goolgaamaankaan tätä. Ehkä syyllisenä on puhdistuskuuri sekä sen mukana tullut uusi ruokavalio. En ole syönyt yhdeksään päivään karkkia tai perunaa tai pastaa tai muuta sellaista "normaalia, mutta oikeesti aika epäterveellistä". Punainen liha on korvattu kanalla ja kalalla - taas. Kyllä; minusta on tulossa hippi. Tunnuslauseeni on "RAUHAA, RAKKAUTTA JA HYVÄÄ MIELTÄ KAIKILLE!" Autot pois keskustasta, enemmän kasveja, ekologista kulutusta ja taidetta! 

Olen menossa joulukuussa kolme kertaa teatteriin ja lokakuussa kahdesti keikalle. Harkitsen myös lähteväni ennen joulua viikonloppumatkalle ihan yksikseni. Olisi jotain suunniteltavana ja odotettavana. 

PS. Tänään alkoi itkettää kirjakaupassa, koska siellä oli niin ihanaa.