Poden kovaa vauvakuumetta. Perustin kaksi viikkoa sitten kuvakansion koneelle ja tallennan sinne ainakin joka toinen päivä jonkun bongaamani kuvan. Katson kuvat päivittäin läpi ja totta kai esittelen kuvat aina kaikille kyläilijöille! Ja vauvalla tarkoitan nyt koiravauvaa, en ihmisvauvaa. Halusin hämätä teitä ainakin parin lauseen ajan, hah. Eilen viimeksi näytin kaverille yhtä kuvaa jossa lätkäjätkäehdokas pitää ihmisvauvaa sylissään ja sanoin: "Joku päivä mä photoshoppaan ton vauvan päälle koiranpennun ja laitan kuvan seinälle". Ja ei, en inhoa vauvoja, mutta en vain halua tai tarvitse sellaisia omiin nurkkiini. TAHDON KOIRAVAUVAN! Näin viime yönä untakin sellaisesta ja nyt en voi ajatella muuta kuin koiravauvaa. Pupujen jälkeen, olen sanonut. Ensi viikolla käyn avaamassa säästötilit. Toiseen alan säästää rahaa koiravauvaa varten ja toiseen ensi vuoden matkaa varten.

Ystävä kävi kahvilla. Puhuimme uskonnosta, politiikasta, perhearvoista ja naisen roolista. Tuo ihminen lähtee kuukauden päästä ulkomaille ainakin vuodeksi. Tajusin sen pöydän ääressä. Kaikki tapahtui niin nopeasti että ajattelin lähdön tapahtuvan sitten joskus, ehkä joulun jälkeen tai vuoden päästä. Mutta apua että kuukaden päästä. Saanpahan hyvän syyn järjestää juhlat!

Haluaisin katsoa elokuvia, mutta en keksi että mitä elokuvaa. Woody Allenin leffaa (Whatever Works) katsoin eilen lähes tunnin ja sitten olin että plaaaaaah. Sen sijaan hommasin kolmannen sekä neljännen kauden Gossip Girliä ja ajattelin hemmotella itseäni tulevina viikkoina pienin annoksin. Elokuu ja syyskuu tulevat olemaan hektisiä. Täytyy alkaa sietämään kofeiinia päivittäin että jaksaa. Onkohan mahdollista että kofeiinilla on myös mielialaa piristäviä vaikutuksia?