Pieni ihminen alkoi tänään itkeä, koska täti Birdie oli lähdössä kotiin. Itkuisena se konttasi luokseni ja ojensi kätensä ilmaan. Tahtoi vielä syliin ja minä muiskautin pusun. 

Kärsin vähän aikaa kotikateudesta ja saavuin omaan tavarapaljouteeni. Kärsin myös astiakateudesta ja päätin että tarvitsen mustan Teeman lautasikseni. Meinasin tilata Hobby Hallista kuusi kappaletta niitä, mutta peruutin viime hetkellä. Joululahjaksi, Birdie, joululahjaksi! Aukaisin myös uuden kansion koneeseeni ja täytin sen Ikea-jutuilla. Ajattelin vähitellen taas kerätä rahaa ja uusia vähän sisustusta täällä. Jotenkin tuntui hassulta, mutta kyllä minä mietin että onkos tuo sohva sitten koiraystävällinen. :D Ehkä tämä pesänrakennusvimma johtuu syksystä ja koiravauvakuumeesta. (Sekä siitä että minulla on marraskuusta alkaen säännölliset ja huomattavasti paremmat tulot, ou jee.)

En ajattele koulua. Luonnollisesti en ole vieläkään ollut siellä sitten 16.8. mutta asia korjaantuu, koska olen sopinut tapaamisia ensi viikoksi sinne ja noh muutenkin. Torstaina on lääkäri ja aion keskustella Tästä Jutusta sitten siellä. 

Mutta oliko aika mälsää kun herätyskello soi juuri sillä hetkellä kun aloin pussailla....

hänen kanssaan!? Tämä oli ilmeisesti myös merkki siitä, että jo riittää se Bored to Death ja True Blood ja pitää etsiä koneelle se GG:n neloskausi! 

No mutta tänään on minun ja ASkarsin vuosipäivä, katsokaa vaikka ja tämän näin eilen:

HEJDÅ