Hyviä uutisia tänään: Mikko Koivu on jälleen vapaalla jalalla. Eipä sitä kestänyt kauaa (en haluaisi olla ilkeä, mutta told you so!). Itsehän en ole mitenkään miesahne halutessani pitää kaikki miehet vapaalla jalalla varmuuden vuoksi

Värjäsin eilen hiukseni ja ihmettelen taas tätä karvamäärää päässä - sekä niiden itsepintaista jääräpäisyyttä. Kiharsin ne tänään hienoiksi, mutta iltapäivällä sain neronleimauksen ison cafe latten jälkeen ja päädyin ostamaan mustan hatun. Onneksi latvoissa olevat kirharat säilyivät ja toivat oman charminsa hattuuni (jota aion ehkä muuten käyttää tästä eteenpäin aina! miksei kukaan kertonut niiden olevan noin kivoja?!). Huominen juhla-asu on siis lähes valmis; puuttuu vain vaatteet ja kengät, koska hattu on jo. 

Koiravauvakuumeeni alkaa olla ihan naurettavissa luvuissa. Esittelen kansioni kuvat KAIKILLE ja ihan sama vaikka ne olisi nähnyt jo pari kertaa. Tahdon koiravauvelin nytheti. (Ei millään pahalla puput, ootte ihan kivoja.) Tältä ehkä tuntuu kolmekymppisistä biologisen kellon kuuntelijoista, I see. 

Syyskuussa alkaa muuten terveellinen elämä. Muita syyslupauksiani ovat pokerin opettelu, kirjoittaminen, joululahjojen ostaminen lokakuussa (Hulluilta päiviltä) sekä öö säästäminen. Voin myös luvata katsovani kaikki Bradley-leffat. Oo joo, se onkin hyvä lupaus! Nam.