Eräässä Frendien jaksossa Rachel kyllästyy huonoihin päätöksiinsä treffirintamalla ja "palkkaa" Monican tekemään kaikki päätökset puolestaan. Alan harkita samanlaisen holhouksen alaiseksi asettumista ja se sitten koskisi kaikkia päätöksiäni.

 
Viime aikaisia huonoja ideoita (kaikkia ei ole toteutettu - vielä ja sulkeissa puolustuksen puheenvuoro):
- muuto Turkuun (se on lähempänä Tukholmaa, siel on kans ruotsinkielisiä, paljon vanhoja taloja, hauska murre, joki, ei Jone Nikulaa, paljon saaria. noin niinku esmes)
- Petri Nygårdin kuunteleminen (Paska maailma-biisi on oikeesti hyvä ja entä jos niiden aurinkolasien takana on oikeesti herkkä ja väärinymmärretty tyyppi?)
- ihastuminen tyyppiin josta on keksinyt kuuden vuoden aikana kaikki parhaat vitsit (nokuuu... entä jos se onkin mun sielunkumppani?!)
- yhteydenottaminen miespoikaan joka kosiskeli kaksi vuotta sitten (mitähän sille kuuluu? tykkäiskö se vielä musta?)
- sohvan siirtäminen yhdeltä yöllä (olkkari näyttää nyt paaaaljon kivemmalta ja telkkariin ei heijastu aurinko)
- yöunet klo 01.00-12.30 (mua väsytti)
- päiväunet klo 17.30-20.30 (mua väsytti, part 2)
- kofeiinin nauttiminen klo 22.30 (sitä piti olla vain vähän siinä juomassa!)
- kahden lehden tilaaminen (ne oli tarjouksessa ja ostaisin ne ehkä muutenkin, mutta en tarttis yhtään enempää lehtiä tähän huusholliin!)
- valvoa koko yö taas (no, sainpas siivottua ja rentouduttua ja tein ostoslistankin ja näin auringonnousun ja söin aamupalaa ennen Aamu-tv:tä!)
 
Viime aikaisia hyviä ideoita (kaikkia ei ole toteutettu - vielä ja sulkeissa kommentti):
- kokata herkkuja masistelevalle kaverille (tee sitä mitä itselle toivoisit ja sillee + on ihana ilahduttaa tyyppejä)
- sohvan siirtäminen yhdeltä yöllä (on oikeesti nyt tosi kodikasta täällä ja sain makkariin sen nojatuolin ku siirsin työpöydän tähän)
- ostoslistan tekeminen ruotsiksi (harjotusta ylppäreihin ja tunnen oloni vieläki kotosammaks Ikeassa)
- kirjoittaa joka päivä sitä tarinaa jota olen kirjottanu jo 12 sivua eli lähes 3000 sanaa (ystävä vannotti lupaamaan, että julkasen kirjan ennen ku oon 23. sille ei käyny 25 ja kummankin mielestä 20 olis kuitenki vähän liian aikasin)
- lähteä Ikeaan kohta bussilla, koska huominen reissu peruuntui
 
Ööö... Surullista että huonot ideat voitti. Missä on järkeni? Onko sitä koskaan ollutkaan? Löytyykö Ikeasta sitä? Pitääkö se koota itse?
 
Niin ja hyvä idea on myös se, että hommaan kuuman ja vahvan miesnaapurin. Esim. suomalainen lätkänpelaaja tai norjalainen keihäänheittäjä tai ruotsailainen vampyyri (oli pakko lisätä lätkänpelaajan eteen suomalainen, koska kahdessa vikassakin oli kansallisuudet)! Voisin sille sitten soitella sille, että:
 
"Tuus kahville ja siirtämään mun sohva!"
"Birdie, kello on kolme yöllä ja me siirrettiin sun sohva viime viikolla!?"
"Shhhhhh, tuu kahville ja siirtämään mun sohva!"
 
Päätin muuten jättää blogin taas vähemmälle päivittelylle tästä päivästä eteenpäin, koska ei tääl ny tapahu mittää mielenkiintosta (olenko se vain minä vai kuulostiko äskeinen turun murteelta?!?). Ainoastaan joku kofeiinihöyrypää saattaa kirjotella esim. kilometrin pituisen rakkauskirjeen Petri Nygårdille. Niin ihan vain varotoimeksi lomautan itseni.
 
Lähtö Ikeaan kahden tunnin sisään. Iik, en oo ollut yksin siellä piiiitkään aikaan. Enkä muutenkaan ole ollut siellä aikoihin. Onneksi ostoslista on jo valmiina. Budjetti antaa vähän myöten että voin heräteostoksena ostaa esim. poroa leivän päälle (hyvin mahdollista muuten :D). 
 
Jos minusta ei koulujen alettuakaan kuulu mitään, soittakaa Ikeaan. Olen ehkä kahlinnut itseni sinne tms. Tai sitten olen tukehtunut lihapullaan.
 
Adios!