Kahtena päivänä peräkkäin olen istunut puistoissa ja rannoilla aurinkolasit päässä ja nauttinut hyvästä seurasta. Toisen ystävän kanssa päivittelemme aina onnellista sattumaa jonka vuoksi tapasimme melkein vuosi sitten. Toisen olen tuntenut kohta seitsemän vuotta. Tuntuu ihanalta olla vain oma itsensä ja vain nostaa toista kulmakarvaansa saadakseen viestinsä perille. 

Miten joku voi tuntea minut niin hyvin ja silti sietää minua?
 
 
Tämä ilma... Helsingissä on ollut nyt todella pitkään +25-35 ja ilma seisoo, hiostaa ja aiheuttaa pääkipua. Viileässä merivedessä pulahtaminen (jos näitte eilen aurinkolaseissa uimaan menevän blondin joka piti käsiä ilmassa ja kiljahteli tietyin väliajoin, se olin minä) auttoi eilen, muttah.. VETTÄ TAIVAALTA, NYT HETI KIITOS! ETTEKS TIIÄ KUKA MUSTA TULEE?!
 
 
Mieleni on tehnyt katsoa Aamiainen Tiffanylla jo jonkin aikaa. Pitäisi vain maratoonata Gossip Girlin 2. kausi ensin läpi. Chuck Bass muuten on uusin pahis-suosikkini! Ilmiselvästi minussa on jotain vikaa, koska lempihahmoni ovat aina psykopaatteja, tunnevammaisia, sarjamurhaajia, narsisteja taaaaai jotain sinne päin. Mutta CHUCK BASS!!!! <3 
 
 
(Saatan välillä huudahdella täällä CHUCK BASS jos ko. herra tekee tai sanoo jotain siistiä. Serenaa muuten inhoan, Dan on jotenkin liian klisee, Jenny on ihan bitch ja öööh muut on kai ihan jees.)
 
Nyt juon vielä kupillisen kahvia ja siivoan. Ilta voisi mennä GG:n parissa... Voisin myös suunnitella leffamaratoonin jollekin yölle. Eilen muuten katsoin Hangover II:n! Onko kukaan muu nähnyt sitä? Omat ajatukset leffan jälkeen olivat nämä:
1) Bradley on aina kuuma.
2) Ykkösosa on parempi.
En nyt sano, että tuhlasin aikaani tai mitään, mutta jokin tuossa jäi puuttumaan... Ehkä Mike Tyson oli liian pienessä roolissa tai jotain, haha. Huhuttua kolmasosaa varten Todd Philips voisi soittaa tänne päin! Mielelläni ideoisin Hangover III:sta! Niin ja sehän siis edellyttää myös pääosanäyttelijöiden tapaamista ja mahdollisesti yksityisiä palavereja? VOI HARMI.
 
Noniin, kahvia. Palaillaan.