Melkein tekee mieli kysyä itseltäni, että missä olen ollut viimeisen kahden viikon aikana. Muisti nimittäin pätkii. Ei kai mitään erikoista... Alamäkeä, kahvia ja valoisia öitä.

Oli teknisiä ongelmia. Sen vuoksi pysyin hiljaa täällä. Enpä usko että olisin muutenkaan kauheasti kirjoitellut, koska ajatustyökin aiheuttaa hikipisaroita. 
 
Ajatustyötä olen kyllä tehnyt! Olen saanut pienoisen inspiraation ja aion kirjoittaa nyt ainakin muutaman lauseen joka ilta yhteen fiktiiviseen tarinaan. Oikeasti tuo idea ja toinen päähahmoista on jo yli kaksi vuotta vanha, mutta toissailtana sain lauseita päähän ja ensimmäiset näpyttelin eilen puhtaaseen tiedostoon. 
Hormonit ovat edelleen sekaisin. Etsin ajankuluksi asuntoa Turusta, olen siivonnut nyt kahtena viikonloppuna peräkkäin, olen edelleen ihastunut Luuseriin (hain taas näytteen sen partavedestä ja nuuskuttelen sitä nojatuolissa istuen) ja syön kaurapuuroa päivittäin. Hillosilmällä, voisilmällä, marjoilla, maidolla... AH. Niin ja hihitän Petri Nygårdille ja olen rakastunut Soneramieheen. Sunnuntaina pääsin koneelle pitkästä aikaa ja ensimmäisenä heräsi kysymys, että mitä kuuluu Granlundille!?
Aikaa tapan myös mummoilemalla. Kavereiden kanssa istuskellaan, juodaan kahvia ja juorutaan. Aika kesäistä. Yhtenä päivänä kävin poimimassa koivunoksia ja nyt ne tuoksuttavat kotia. Omistan muuten myös uuden pöydän ja nojatuolin.
Nukkuminen vammaa edelleen tyhmästi, koska en malta ottaa lääkettä kahdeksalta illalla. Haloo, silloin nukahtaisin kymmeneltä ja silloin paistaa hei vielä aurinko! 
 
Nyt värjään hiukseni ja jatkan parvekelomailua. 
 
PS. Menetin viimeisen vuoden aikana ottamani kuvat, mutta kaikki Brändeliinit, ASkarsit, Leijonat, Judet ja muut ovat kyllä tallessa! Oho...