Arina joku aika sitten esitteli kaikki lukemansa blogit (joiden määrää en vieläkään voi ymmärtää!) ja uhosin jonain päivänä tehdä saman. No, nyt se päivä on tullut. Esittelen teille 15 blogia joita luen. Mukana on tietysti kommenttiboksiin kirjoittavat kaunokaiset sekä aikaisemmin linkkilistallakin olleet bloggenit. Blogloving- sekä Vuodatus-listalleni jäi vielä blogeja, mutta ne haluan pitää salaisina rakkauksinani. ;)

Antihistamiinimatkaaja löytyi sattumalta puolisen vuotta sitten. Muistan erikoisen nimimerkin kiinnittäneen huomioni. Jaamme intohimon teehen!

Apple löytyi aika pian blogin alotuksen jälkeen. Applella on ihanan uniikki kirjoitustapa johon kuuluu taito kirjoittaa lähes kateutta aiheuttavan kauniita lauseita.

Arina löytyi jonkun toisen blogin kautta ainakin 1,5 vuotta sitten. Arina jaksaa päivittää ihailtavan usein blogiaan ja kommentoida muillekin. (Plussaa tietysti se, että hän ymmärtää hyvien miesten ja vitsien päälle!)

Eevan blogi löytyi googlailemalla. Tiesin kirjoittajan Trendin kautta ja ihastuin tämän blogiin jossa on sellainen ihana sunnuntaiblues-meininki. Eevan tyyli poikkeaa omastani aika radikaalisti, mutta jotain samaa elämänfilosofiasta löytyy.

Iisan blogi (tai palstoiksi ne tuolla Lilyssä noita kutsuu) löytyi Kemikaalicocktail-blogin kautta tehdessäni taustatutkimusta yhteen prokkikseen. Postaukset ovat jotenkin ihanan keveitä.

Imperia löytyi muistaakseni Vuodatuksen etusivun kautta... Huvitti aluksi suuresti, että itselläni oli ollut samanlainen blogipohja. Imperia vaikuttaa todella fiksulta ja hänen kuulumisiaan on kiva lueskella.

Jenni löytyi Indiedaysien kautta 2010 tammikuussa. Tässäkin blogissa tyyli poikkeaa huomattavasti omastani, mutta blogissa on ihanan positiivinen ja raikas fiilis!

Jonnan blogiin törmäsin jo joskus vuonna 2009 ja olen ollut on-off-lukusuhteessa sen kanssa siitä lähtien. (Tapanani on siis joskus poistella joitain blogeja listaltani ja lisätä ne taas muutaman kuukauden päästä uudelleen.) Kivan yleisfiiliksen lisäksi löytää tuolta joskus ihania reseptejä.

Konsonantti löytyi jonkun Bloggerin kautta... En ole kauaa ehtinyt lukea tuota blogia, mutta tykkään kovasti blogin fontista, ja kumpikin juomme valkoista teetä!

Oj, Magnus! Taisin löytää Magnuksen blogin Pupulandian kautta ja luin sen kaikki vanhat postaukset läpi jonain sairaslomapäivänä hykerrellen ilosta. Magnus on siis ruotsalainen, mutta opettelee suomea ja ilmaisee blogissaan itseään juuri suomella pienistä virheistä välittämättä. Hymytakuu!

Mimmi & Peppi oli joskus Maria!-show'n vieraina ja päädyin sitten lukemaan neitien blogia. Olin kovasti iloinen huomatessani, että en ole ainoa joka kahmii itsellee poikaystäviä + tytöt ovat melkein 10 vuotta minua vielä vanhempia, hehe. Tästäkin blogista tulee iloiseksi.

Nelliinalla on ihanan uniikki pukeutumistyyli ja ihania ihania mekkoja sekä kenkiä. Välillä Nellinan blogia lukiessa iskee halu muuttaa Tampereelle...

Sancia löytyi kanssa jonkun toisen vuodatuslaisen blogin kautta. Sancia tykkää kans Ruotsista sekä Brändeliinistä. Ihana tyyppi! :)

Supernova voisi kertoa minulle, että miten hän on päätynyt tänne... :D En nimittäin muista, että löysinkö minä hänen bloginsa vai päinvastoin. Supernovalla on ihania kuvia (JARED LETO BANNERISSA!!!!) sekä ihana tapa kertoilla kuulumisia.

Sussun löytäminen on kanssa mysteeri, mutta blogi on ihana. Tuntuu että samanlaisten kenkien lisäksi(!) jaetaan samantyylinen elämäntilannne ja siksi tekisi mieli joskus vain copypastettaa Sussun lauseita tänne.

HUH, siinä ne oli. Ihania olette! <3 Ja nyt seuraa ylläripylläri tai oikeastaan vielä ilmainen linkkivinkki -----> TÄMÄ NIMITTÄIN

Unettomat yöt on syytä käyttää aina järkevää puuhaan, ja tuonne mennään tästä eteenpäin (ellei toisin mainita siellä). Käykää tsekkaamassa, huomioikaa se mahtava äänestys sekä omin kätösin vääntämäni ulkoasu (kommenttia, kommenttia beibet!)! "Tää on nyt niinku yhden elämäjakson loppu" ja uuden opettelua edessä... Jos hermot ei mene Bloggerin kuvan tai tekstin liittämisen kanssa (erittäin rakastunu oon noihin sivupalkkimahdollisuuksiin!), niin tämä bloggen menee sitten salasanan taakse 1,5 kuukauden päästä ja jatketaan matkaa ainoastaan siellä. Nähdään siis seuraavan kerran Bloggerissa! :)

tumblr_l9rewiSVzw1qarrwco1_400.jpg