Hyvää juhlapyhää! Itse juhlistan kolmen Kinderin ja maailman päheimmän mehutölkin kanssa. Tänään en ole tehnyt yhtään mitään, mutta eilen viiletettiin taas kaupunkia ympäriinsä. Ensi viikon keskiviikko tulee olemaan myös aikamoista hulinaa, koska menen kokemaan taas vähän kylttyyria, hih.

Poistin tuon yhden blogilistan tuosta sivusta, koska osa blogeista on muuttanut, loppunut tai jäänyt pois lukulistalta. Arinalla oli hauska idea listata kaikki blogit kehujen kera, joten ehkä jonain kivana päivänä saan itsekin aikaan moisen... ;)

Mielestäni mulla oli enemmänkin asiaa, mutta ei nyt tulekaan mitään mieleen... Leffoja olen katsonut aika paljon tässä muutaman päivän aikana. Viimeksi eilen Vicky Cristina Barcelonan. Sain myös kaverilta pari viikkoa sitten lainassa olleen "New York, I love you" leffan takaisin ja tuolla hyllyllä polttelee muutkin Bräädley-leffat uusintakatsomista. Rehellisesti sanoen olen katsonut jonkun Bradleyn leffan viimeksi... apua. Onks se muka ollu A-team syksyllä?! Niin ja pätkä Kuokkavieraista aikoinaan. Oho, oonpas huono tyttöystävä.

No, mut ei Brändeliinikään kauhean hyvä (mielikuvitus)poikaystävä ole: se lähti Leonardo DiCaprion kans jonkun leffatuottajan polttareihin!

leonardo-dicaprio-bachelor-party-with-br

leonardo-dicaprio-bachelor-party-with-br

leonardo-dicaprio-bachelor-party-with-br

leonardo-dicaprio-bachelor-party-with-br

(Tässä Brädley varmaan kertoo mun terkkuja Leolle. "Joooo, toi Birdie ei kauheesti susta oo tykänny ja se ei oo Titanicia koskaan kokonaan nähny, mut nykyään se on ihan ookoo sun kaa ja tykkäs se Inceptionista ku hullu puurosta. Et terkkuja käski lähettää ja oot tervetullu meille kylään!")

leonardo-dicaprio-bachelor-party-with-br

Nii ja se on lentokoneen siipi joka halkasee jotkut noista kuvista hassusti. Jotenkin itseä kyllä muuten arveluttais ottaa Bradley mukaan POLTTAREIHIN. Ties vaikka löytyis tiikeri kylppäristä aamulla, hehheh. Tosin oon sanonu kavereille, että mä en vietä niiden polttareita (kaikki haluu muuten nykyään Vegasiin viettämään polttareita) ilman Cooperia, mut siihen mulla nyt on ihan omat syyni.

Nyt tämä nainen lähtee ulos, ciao!

PS. Kuvat on logostakin päätellen Just Jaredin sivuilta. Käyn siellä ihan liian monta kertaa päivässä.....