Hengissä ollaan ja pillereitä napsitaan, hehe. Lääkeselosteessa suositeltiin kertomaan masennuksesta ja ahdistuksesta läheisille, mutta myös lääkkeistä oli hyvä kertoa (mahdollisten outojen sivuvaikutusten pelossa). Ilmoitin kahdelle ystävälle tarkan päivän. Toinen sanoi: "Mä tuun hakemaan ne sulta pois, jos kerrot meneväs naimisiin" ja toinen lupasi: "Jos sulle tulee vauvakuume, mä tuun sinne!" Ystävät = <3 :D

Joka paikka täynnä eilisiä vaaleja. Oma ehdokkaani ei päässyt edes läpi, mutta toisaalta henkinen ääneni menikin Stubukalle. Luin aamukuudelta uutiset ja Facebookin, ja totesin koko Suomen kärsivän jonkinlaista morkkiskrapulaa. Nyt odotan hallituksen muodostumista ja jos paskat merkit jatkuu, voidaan hallitus aina kaataa. (Olisipa Kekkonen täällä, heko heko.)
Äidin kanssa puhelimme politiikasta yksi päivä ja ei tainnut allekirjoittaneella pysyä kaikki muumit laaksossa kun aloin perustella (oikeasti hyvää) pointtiani, että "kyllähän ne Puhtaissa valkeissa lakanoissakin..." Äiti ei edes tajunnut argumentoida siihen, että "Birdie, se on televisiosarja ja sijoittuu 50-90-luvuille". Olin silti oikeassa, äiti on vain sata vuotta sitten äänioikeutensa saanut muinaismuisto (kaikella rakkaudella - kerrankin! Ja totta kai sanoin äidille ääneen tuon sata vuotta-jutun, vastauksena huvittunut tuhahdus, ja sen jälkeen laskin salaa kännykällä äidin käydessä toisessa huoneessa, että ei se oikeasti ollutkaan sata vuotta vaan lähemmäs 30, oho)!

Kovasti masentaa tuo Spotifyn muutos toukokuun alusta alkaen. Siis viisi kertaa saa kuunnella yhtä biisiä ja 10 tuntia kuukaudessa!? Täytyy näköjään aloittaa panostus iTunesin täydentämiseen. Onneksi on kirjastot ja kaverit. Saatan muuten kerätä nyt varastoon Spotify-annoksia ja vietin lauantai-illan istumalla lattialla kuulokkeet päässä kuunnellen laadukasta - ja ei niin krhm laadukasta - musiikkia. Älä hylkää minua, Spotify!

Eilen laitoin rairuhoa kasvamaan ja joka kerta kauppojen hevi-osastolla sydän kääntyy basilikan nähdessäni. Mutta ei vielä basilikaa, ei vielä. Nyt kyllä laitan kengät jalkaan ja suuntaan kauppaan. Pakko saada karkkia! (Mutta uskaltaisikohan sitä pyöräillä sinne...?)