("... Siis tämmösen Galna Dagareista ostetun suklaapusun, hehe!" <-- Birdien huumoria parhaimmillaan!)

Fillaroimpas juuri kotiin hymy korvissa ja kuulokkeista tuli hyvää musaa. Egolleni oli tietysti sopivaa alkaa nupisemaan yhden keski-ikäisen pariskunnan kävellessä pyörätiellä: "Tää on just tätä, että kävelijät ei vaan TAJUU!" Papukaijamerkki minulle siitä, että harvemmin itse kävelen pyörätiellä, koska kuvittelisin (ja nyt tiedän) sen olevan rasittavaa. Olenko muuten ainoa, joka mielummin väistää (uhkarohkeasti) kuin pirauttelee kelloa?

tumblr_ljfll6BNiP1qi8hx4o1_400_large.jpg

Aamutuimaan näin jälleen siis yhtä kaveria ja kävimme kävelyllä. Houkuttelen ihmisiä usein tänne päin, koska tykkään lesoilla mahtavalla asuinalueellani ja sen maisemilla. Samalla saamme raitista ilmaa ja liikuntaa. Keskustassa tulee usein vain tuhlattua rahaa. Niin ja aina silloin kun haluaisin/ehtisin siihen yhteen tiettyyn museoon, se on kiinni! Ei Helsingin keskusta oikeasti niin tekemisrikas ole kuin joku voisi luulla. Ja jossain vaiheessa tulee jalat kipeäksi/vesshätä/nälkä/jano.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.jpg

Iltapäivästä istuin bussipysäkillä paistattelemassa aurinkoa ja yksi pikku koirulainen rakastui minuun ensisilmäyksellä! Se hyökkäsi jalkojeni juureen ja pussaili kättäni. Minä silitin päätä ja juttelin pari sanaa. Omistaja(mies, hihhii) yritti hämillään nyppiä koirulaista pois ja pian ne jatkoivatkin matkaa. Matkasin siis Vantaalle. Täti on salaa jäänyt koukkuun Idolsiin ja American Idoliin. Tuntee kaikki kilpailijat nimeltä... Kummipoikien kanssa rakennettiin legoilla ja sain muutaman hyökkäyksen (juoksivat siis täysiä kohti ties mistä ilmansuunnasta). Serkku riensi kotiin tultuaan halaamaan ja Tädin mies oli fiksannut (JES) pyöräni.

20090815183255.jpg

Noniin, sitten saavuinkin kotiin (ja huomaan kirjoittaneeni yleisesti inhoamani "Birdien päivä"-kertomuksen, älkää tylsistykö liikaa) ja söin persikkakuutioita. Tässä juuri pohdin ensi viikkoa. Kalenterin mukaan se näyttää kivalta, mutta pelkään sen olevan jotain muuta. Koska eihän tosiaan minulla voi olla kivaa liian pitkään. Nyt on jo reilu viikko ollut jees ilman sen suurempia masisteluja.

tumblr_kz1tanscB71qa92lao1_500_large.jpg

Nojoo, kuulin äidistä jälleen uutisia. Sillä on ryyppyputki menossa ja sille on tapahtunut jotain mistä minä en ollut kuullut mitään ja mikä saattaa olla aika vakavaa. Minullehan äiti soittelee joko viiden minuutin puheluita (Mitä kuuluu? "Ei kummempia..." Aijaa, no mulle plaa plaa plaa plaa... Mä soittelen taas huomenna, hei hei!" tai sitten se pitää ihmeellisiä soittotaukoja (nyt taas kolme päivää hiljaisuutta). Tästä kertoo hyvin se, että kerroin äidille vasta tällä viikolla ylpeänä saaneeni äänestyslippulappusen ja sehän tuli muutama viikko sitten.

tumblr_lfynymAxXJ1qft6cho1_400_large.jpg

Huomenna sitä voisi käydä kyllä äänestämässä kun tuo meidän virallinen äänestysmesta on jossain paikassa tuntemattomassa. Ehdokkaat ovat karsiutuneet kolmeen ja kaksi eri puoluetta. Tädin miehen kanssa väiteltiin tänään kielikysymyksekstä joka on itselle tietysti kovin tärkeä (KOSKA SE RUOTSI ON JOIDENKIN ÄIDINKIELI TÄÄLLÄ SUOMESSA). Ei siitä sen enempää täällä tai korvista alkaa nousta savua.

tumblr_lce32qWNRC1qasf05o1_400_large.jpg

Nojuu, pitipäs tänne nyt purkautua. :D Aurinkoista viikon alkua jokaiselle, kuullaan taas! Minä menen pakkaamaan koululaukun (hahaa, ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen ja pitäisi muuten ostaa oikeasti kunnollinen koululaukku) ja sen jälkeen palaan Eat Pray Love-kirjan pariin.

Kuvat luonnollisesti weheartit-sivuilta