Kahden kuukauden univammaisuuden jälkeen aloin kyllästyä, huolestua ja tartuin toimeen. Kaverin yökyläilyn ja (hänen) aamumenon kunniaksi nousin yhdeksältä. Omituista. Totta kai olisi ollut kiva jäädä sänkyyn nukkumaan tai mennä nyt vaikka takaisin jatkamaan unia. Toivottavasti (pidetään peukkuja) illalla väsyttää ennen kahta ja nukahdan onnellisena jatkamaan tämän aamun unia (sain nimittäin rakkauskirjeen sähköpostitse, hih hih).

Öisin olen lähinnä tapittanut sitten telkkarisarjaa dvd:ltä tai läpikäynyt vaalikoneita. Vaaleista Arinakin kirjoitti, joten en nyt ala itse puhumaan sen enempää. Poliittisen kantani voi stalkata sieltä em. kommenttiboksista. ;)

Eilen oli tosiaan yksi ystäväinen yökylässä, sitä edellisenä päivänä toinen oli kahvittelemassa ja sitä edellisenä jälleen yksi. Toissapäivänä kuulin hauskan kommentin: "Sä oot ku Peppi Pitkätossu!" Otin tietysti kohteliaisuttena, koska Peppi on ihana. Ehkä toinen pupuista on Tossavainen ja toinen Pikku-Ukko?

Niin ja en ole vieläkään löytänyt superhyvää luettavaa. Sancialle valittelin tässä joku aika sitten, että Himoshoppaajan kirjoittajan joku talouteen liittyvä romaani on kauhean tylsä, koska se päätyyppi on ÄRSYTTÄVÄ. Eilen yöllä aloitin Kauneudesta-nimistä romaania, mutta ei sekään oikein iske... Aionkin tänään suunnata kirjastoon kulkemaan pää vinossa (lempiharrastukseni) hyllyjen välissä. Perjantaisin täällä menee kirjastot neljältä kiinni, joten harvemmin ehdin (heh) käymään siellä. Muuten ne menevät kahdeksalta kiinni. Miten muualla Suomessa?


Nyt kulkaa laitan uudet tennarit jalkaan ja lähden noille pelottavan tyhjille kaduille! Hola hola vain kaikille ja hyvää viikonloppua!

Otsikko muuten liittyy erääseen Ruotsin prinssiin. Olen uhannut huutaa Tukholman maalle astuttuani jotain tuon tapaista LUJAA. Niin ja kahlita mahdollisen lähdön koittaessa itseni johonkin tukholmalaiseen tolppaan. "TE ETTE VOI VIEDÄ MUA TÄÄLTÄ! MUA JA CARL PHILIPIÄ EI VOI EROTTAAAAA!" Kotimaani onpi Suomi, Ruotsi armas naapurimaa, trallallaa.