... Birdie kuuntelee suomalaista räppiä ihan fiiliksissä. Mustiin mekkoihin pukeutuva kirjoista, prinsessuudesta, Nobelin palkinnosta ja basilikan kasvattamisesta puhuva lintu muuttuu satunnaisesti pimeän (tai vapaiden) tultua härskien räppibiisien mukana laulajaksi.

No, teille se tuskin on kovin yllätys, onhan sitä tullut täälläkin sivulauseissa mainittua, että CHEEK IIIIK. Tosirakkautta on kuitenkin jo hajonnut Kapasiteettiyksikkö, Tasis ja Andu sekä Dani (Uniikki). Aikoinani kuultuani tämän biisin....

... tajusin, että räppibiisit on myös tosi jees. Biisi on edelleen IHANA ja elelen kovasti toivossa, että Kapasiteettiyksikkö tekee joskus vielä comebackin. Tätinainen saa taas sitten lähteä allekirjoittaneen kanssa kiljumaan. Mutta myöhemmin mukaan siis tuli CHEEK IIIIK ja sittemmin nämä *krhm* K18-biisit. Kunnioitusta kuitenkin, koska pitää olla riimit aika hyvin hallussa, että pystyy tekemään tuollaisia sanoituksia. Lisäksi vaatii aika helvetisti pokkaa vetää studiossa tuollaisia. Lopputulos on kyllä hyvää bilemusaa ja saavat meikäläisen kyllä nauramaan vedet silmissä!

Tämä on taas näitä, että eipä perhe ikinä arvaisi...

"Nää on mun nyytit, nää on mun nyytit, et tiedät mitä byysit, nää on mun nyytit"
"Kerro niille Tasis! -- Se on RÄ-HI-NÄ RÄ-RÄ-HINÄ"
"Ei ison maailman malliin, mut maailman isoimmat pallit!"
"Sun on v**un turha hilluu ja mä en tarvii mitä muuta ku pill...imehuu"

Tuossa sellaiset lainit jotka tänne ehkä kehtaa kirjottaa. Kuunnelkaa lisää, jos uskallatte. Rähinä 4 Life-levyltä taitaa löytyä suurin osa tänään popitetuista biiseistä. Pitäkää volat hiljasella, jos on vanhemmat/pikkulapset lähellä, tai käyttäkää kuulokkeita!

Loppuillan suunnitelmat on olla kiltisti, lukea vähän kotimaista laatukirjallisuutta, käydä saunassa ja mennä ajoissa nukkumaan. Mutta juuri tämmöisistä on parhaat päivät tehty. Tuntuu ihanalta hymyillä korvasta korvaan. :)

Nää on nää ihmisten synkät puolet tosi karuja. Pitääki alkaa kirjottamaan paheiden kohdalla salmiakki & Rähinän härskit räppibiisit.

Hauskaa lauantaita!!