Kuten edellisen kirjoituksen lopussa tiisaroin... Minusta tuli tänään äiti. Sijoituslasten äiti. Tarkemmin sanottuna...

tumblr_lgxid2JHfz1qc4js1o1_500_large.jpg

KYLLÄ! Ja kuvan puput ei sitten liity mitenkään asiaan, mutta kaksi pupua muutti tänään meille asumaan.
Sain perjantaina puhelun, että ottaisitko kaksi uutta kotia etsivää pupua ja minähän pienen shokin jälkeen sanoin kyllä. Olivat kuulemma huonossa hoidossa ja about vuosi sitten inisin pari viikkoa äidille, että tahdon pupun ja antaa sille nimeksi Kekkonen (jossain telkkariohjelmassa oli joskus sellainen). Kummankaan pupun nimi ei ole Kekkonen vaan jotain ihan muuta, mutta uudet nimet ovat keksinnässä! Tällä hetkellä suosikkeina ovat unisexit nimet eräästä lastenkirjasta.
Että tästä eteenpäin täällä kahden pupusen äippä! Lapsoset ovat ujoja vielä ja pysyttelevät häkissä, mutta olen rapsutellut ja antanut porkkanaa syötäväksi. Pitäisi tuo häkki siivota kokonaan, koska se on ihan kauheassa kunnossa... Ehkä sitten kun lapset viihtyvät muuallakin kuin häkissä. :)

Vähän on sellainen olo kuin jossain romanttisessa komediassa. Että "villille" sinkulle annetaan lapsi hoidettavaksi ja se on vähän häh. No, loppujen lopuksi se homma hoituu ja siinä sivussa tulee söpö mieskin kehiin. Kattellaan, kattellaan... Haha.

Se mies saisi muuten olla vaikka Samuli Vauramo. Skannasin eilen yhden lehtijutun (siis testailin ihan huvikseni vain laitetta.... ;D) ja nyt ihailen tuota kuvaa tuossa koneen työpöydälle..

Ainiin ja sain myös vaatepaketin Postista. Osui ostokset ihan nappiin! Kuullaan taas, täytyy mennä tiskaamaan. En vain uskalla kauheasti metelöidä...