Muistuttaisin kaikkia koputtamaan puuta, jos ei halua jotain tapahtuvan. Ajattelin tuossa viikonloppuna, että "kirjoitan varmaan tekstitaidossa 40 asteen kuumeessa" ja toissapäivästä on ollut höttöinen olo. Kuumetta en ole mitannut, mutta BuranaCeetä ja toista särkkäriä on vedetty eilispäivä. Jos nousisi huomiseksi kuume ja voisin sitten kuumehoureissa löytää analyyseihin sisältöä? Joooooo!

Äiti soitti eilen, kun olin matkalla kouluun. Kerroin hänelle flunssasta ja hän kertoi olevansa vapaalla. Ei soittanut tiistaina, eli selkeästi oli vapaapäivä joka kuului äänestä myös eilen. Tänään se oli soittanut taas 5 kertaa ennen kahtatoista ja ääni oli taas hyvin vapaapäiväinen. Ei se kysellyt mitään flunssasta, eli ei muistanut minun flunssaani. Laitoin viestin kaverille: "Känniset onnentoivotukset huomiselle äidiltäni - jesssh!"

Olisin onnellinen, jos pääsisin (edes hetkeksi) eroon äidistä. Sitten kun olen rikas ja hankin assistentin, niin se assari sitten hoitaa puhumiset äidin kanssa. "Ei, neiti Birdie ei nyt ehdi. Taiteen maisterilla on kiire. Neuvottelu Jude Law'n kanssa ja sen jälkeen loma Roomassa."

tumblr_lde6powH2b1qbppbno1_500_large.jpg

Voisin kyllä neuvotella vuoden tai kaksi.

Jude2007-Sleuth-SIPA-170132_L_large.jpg?

Voisin neuvotella ehkä jopa loppuelämäni.

Nyt kyllä puen päälleni paksuimmat vaatteet evör ja lähden opiskelemaan. Vielä ennen lähtöä kysymys, joka pulpahti eräästä kuvasta. Missä on KitKat-suklaapatukat???

Jos emme kuule ennen huomista, onnea vain kaikille tekstitaidollisille. Onnea siis myös itselleni.