Alkuun lempikappaleeni viime kuukaudelta. Kuuntelen tätä, jos alkaa ahdistaa liikaa ja sitten laulan loppuvaiheessa mukana liian korkealta.

Aikaisemmin kävin keskustelun. Olen X, toinen osapuoli Y.

Y: "No hei, tuu peremmälle!"
X: "Kiitos."
Y: "Mitä sulle kuuluu?"
X: "Mitäs... päivä kerrallaan. Sain kuulla viime viikolla huonoja uutisia ja se harmittaa, että kaiken tän päälle tulee tommosia."
Y: "Voi että. Sulla on perjantaina tekstitaito?"
X: "Juu, senkin takia oon täällä."
Y: "--- Mä kannan nyt huolta susta, että jaksatko sä?"
X: "Pakkohan se on..." *hymyilee vähän*
Y: "Joskus on pakko jaksaa, mutta ei aina. --- Onko sun pakko olla yhteydessä sun äidin kanssa?"
X: "Eeeei, mutta..."
Y: "Niin..."
X: "Se on mun äiti."
Y: "Niin... --- Tsemppiä! Jos tarttet jotain, tuu pyytämään!"
X: "Joo. Kiitos."

Jotkut muuten voisivat sanoa, että kiittelen liikaa. Mielestäni ei voi olla kiitollinen liikaa. Itselleni on aina hämäävä yllätys, jos joku osoittaa välittämistä minua kohtaan. Että oho, jotkut haluavat hyvää minulle ja vielä tarkotuksella. Siksi kiittelen esimerkiksi teitäkin.

Äsken nukuin päikkärit (okei, kolme tuntia sitten) ja näin unta, että sain paniikkikohtauksen. Istuin tuolla lattialla ja huusin, että liian kova meteli liian kova meteli ja suljin käsillä korvat, sain hengenahdistusta ja aloin itkeä.
Unen loppu oli onneksi hyvä. Istuin ravintolassa kaveriporukan sekä ruutupaitaisen miehen kanssa.

Nyt ajattelin katsoa yhden elokuvan. Onko teillä sellaisia elokuvia, joista tykkäätte ja katsotte aina tietyin väliajoin, mutta ette kuitenkaan ehkä kehtaa sanoa pitävänne ihan hirveästi ko. elokuvasta? En nyt puhu mistään höpöhöpökomedioista vaan ihan jopa "vakavasti otettavista elokuvista" - heh heh.

Ainiin ja ajattelin tehdä tässä joku kerta jo legendaksi (siis kerran ilmestyneen) muodostuneen Birdie vastaa-postauksen. Ideoita kysymyksiksi? Saa olla ihan mitä tahansa elämän ja kuoleman väliltä eikä tarvitse liittyä minuun ollenkaan!

Nyt elokuvan pariin. Kerroinko jo, että oli kiva palata tänne ja kiitos? <3