Ajattelin kirjoittaaa teille väliaikaraportin. Olen harkinnut palaavani kunnolla vasta helmikuun (ja lukuloman) alettua. Never say never koska asiat muuttuvat, mutta näin olen ajatellut. Kuitenkin kommenttien ja teidän ihanien olemustenne vuoksi ajattelin kirjoittaa nyt jo pientä tai vähän pidempää raporttia.

MV5BMTgyNzYzNDAwM15BMl5BanBnXkFtZTcwMzY3

Kiitos ensinnäkin kommenteista Arina, Sussu, Sancia ja Katokichika. Saitte hymyä kasvoille! Vastailen teille vielä myöhemmin erikseen, mutta näin yhteisesti ja julkisesti suuri kiitos. Merkitsette paljon. <3

rachel-mcadams-morning-glory-premiere-05

Istun tällä hetkellä sängyssäni kone sylissä ja jalat peittojen alla. Ulkona paistaa aurinko, kello on yksi ja suussa maistuu kahvi. Otsikko viittaa aamupalan jälkiruokaan - eli keittämääni kahviin - mutta myös Maailman Parhaaseen Sketsisarjaan: Vintiöihin. Teravasaaren kesäteatterin näytelmät kun loppuivat aina siihen, että Hissua vedettiin jaloista ja se huusi: "Väliaika - kahvia ja pullaa".

tumblr_l92575NbWc1qdonzmo1_400_large.jpg

Viime kirjoituksesta on 11 päivää ja sen jälkeen on ehtinyt sattua ja tapahtua. Oikeastaan osasin jotenkin hienosti ennakoida ja laittaa paussille ennen varsinaista Tapahtumaa. Viime perjantaina äiti teki elämänsä tempun ja sen jälkipuitteissa olen mm. menettänyt nukahtamisen jalon taidon. Mieliala ei ole mitenkään korkea ja tälläkin viikolla on joutunut miettimään omia rajojaan, voimia ja ajatuksia.

Joku on ehkä jo kuullut, että Owen Wilson sai eilen pojan. Olipas aika shokki. Päätin heti asiasta kuultuani siirtyä Luke Wilsonin leiriin, mutta en sitten eilen pystynyt varttia kauempaa katsoa Luken leffaa. Toisena korvikkeena pidettäköön (anteeksi nyt vain) Alec Baldwinia, koska katsoin Pientä Säätöä-leffan toistamiseen tällä viikolla ja nauroin ääneen.

tumblr_lcy3fiyhsM1qzo4u9o1_500_large.jpg

Mitäs muuta olen tehnyt masistelun lisäksi? Pitänyt samaa jakkua kolme päivää putkeen. Ostanut mustan mekon. Katsonut yhden lyhytelokuvan ehkä neljästi, koska siinä on kivat tapetit, ihana tarina, se saa hymyilemään ja se poika on ihan söpö. Lisäksi olen löytänyt jumittanut musiikillisesti samoissa kappaleissa. Amy Macdonaldin This is Life on yksi niistä. Olen tosiaan nukkunut huonosti ja viitenä yönä 3-5 tuntia.
Onneksi kuitenkin olen niinä lyhyinä unihetkinä matkustanut ihaniin maisemiin. Yksi yö nauroin McDreamyn kanssa ja ajattelin, että onpas ihana nauraa pitkästä aikaa. Toisena yönä seurustelin söpön ja hyvältä tuoksuvan miehen kanssa jne jne.
Jotenkin juoruja en ole jaksanut seurata (syy Owen Wilsonin), mutta Tumblrissa seuraan muutamia sivuja vähän liiankin orjallisesti - hah - ja naureskelen huonoille jutuille, joita KUKAAN ystävistäni ei tajuaisi.
Lisäksi olen siivoillut koneen tiedostoja ja perustanut D-asemaan kuvakansion. Sinne keräilen kivoja kuvia. Jostain syystä 2/3 osaa kuvista on miehiä... Lisäksi siellä on pari maisemaa, pari mahtavaa julkkisasua, Madonnaa sekä ööö omaa sisäpiirihuumoritekstiä. (tämän tekstin kappaleiden väliin tungetut kuvat ovat muuten sieltä päivittäin kasvavasta kansiosta.)

tumblr_ld1kxcgHZb1qf83yso1_500_large.png

Näin uuden vuoden kunniaksi olen aloittanut pari projektia. Toinen niistä on "Ole kiltti itsellesi"-projekti. Se on edennyt tähän mennessä hyvän ruoan merkeissä. Niin ja viime lauantaina koin ihanan illan saunan jälkeen avatun kuoharin, suklaan ja Svenska Hollywoodfruarien parissa. Parasta rentoutumista ja kunnon aivot narikkaan-meininkiä! Tänään on taas sauna ja Hollywoodfruarit, mutta ei kyllä kuoharia.

skarsgardklanen_fortsatter_att_vaxa.jpg

Palasin tänään aamupalalla vanhaan tekstiin ja haluaisin jatkaa sitä. Toisaalta tuolla ulkona on noin ihana ilma ja join jo eilen täksi illaksi tarkoitetun Jaffan... Lisäksi se äikän ällä vaatii harjoittelua, joten siinäkin piisaisi tekemistä tekstitaitojen muodossa.

Loppuun vielä tiedoksi, että Teemu Selänne on aika symppis (luin just Kuukausiliitteen) ja nyt vastailen kommentteihinne. Palataan taas joskus - viimeistään helmikuussa! Muistakaa siihen asti, että...

tumblr_l3qplehFax1qbyi3no1_500_large.png

(Kuvat Googletettu ja We heart it-sivuilta. Ylhäältä alas ensimmäisenä on Bill Murray Wes Andersonin Fantastic Mr. Fox-leffan lavasteissa, Rachel McAdams ihanassa mekossa, uusi mottoni, salainen poikaystävä Brändeliini, Marilyn, toinen vähän nuorempi ja vähän söpömpi Bill ja sitten vielä mahtava Meryl Streep)