Hei murmelit ja hyvät nykyisen vuoden alut kaikille! Unohdin toivottaa sitä viimeksi, olin niin pähkinöinä, palasina ja liikuttunut Olasta.

Ääni on edelleen kadonnut ja oli mukava asioida Stockalla tänään. Sanoin "Hhhh" ja sen jälkeen nyökkäilin ja hymyilin. Oli jotenkin... hiljaista, heh. Stockalla asioin, koska omistan nyt Millenium-trilogian kaikki leffat yhdessä boksissa ja kävin myös etsiskelemässä itselleni laukkua. Kooltaan se saisi olla sellainen "treenilaukku", eli sinne mahtuisi vaikka läppäri sekä muutamat vaatteet. Retroa huutava Lacoste-laukku 80-luvulta on vähän liian kapea tarpeisiini.

Piti tänään peruuttaa terapiakin, koska siellä pitäisi puhua... Näyttää vähän epäilyttävältä keskiviikonkin suhteen, mutta ehkä minä sitten vain menen sinne ja kuiskailen asiani. Sitä asiaa nimittäin on. On muutamia kaverijuttuja, joita en saa sanottua (heh heh) ääneen ja ne vaivaavat. Osittain suututtavat, osittain surettavat. Niin ja ihana äitini, joka kulkee myös nimellä "juon neljättä päivää putkeen". Eli pahaa mieltä näin vuoden alkuun.

Nyt etsin yhden lappusen ja kerron siinä olevan informaation eteenpäin ja sen jälkeen alan hahmottelemaan mahdollista lehtijuttua. Kerron jälkeen mainitusta varmasti myöhemmin täälläkin. Se nimittäin liittyy yhteen tekemääni lupaukseen.

Vi hörs, loppuun vielä Dramatenin sivuilta löytämäni kuva. Aika hieno, etten sanoisi.

msg_lans_press_mini.jpg