Härregyyd, meinasin unohtaa joulukuun alkamisen! Tai siis tiedostin sen koko ajan, mutta en vain jotenkin tajunnut... Lisätään sekin tähän stressitodistusaineistoon!
Nyt kun ensimmäinen päivä on jo, täytyy tehdä pikapäätös Almost There-blogin vuoden 2010 joulukalenterin suhteen! Oh poro!
Vaihtoehtoina itselläni oli 24 kivaa paikkaa (kaupunkia, maata, kauppaa, mitä vain), 24 lempielokuvaa (lista saattaisi olla 2/3 osaa täynnä hömppää), 24 lempikappaletta tai 24 supersankaria tai miestä. Vedetään nyt ruksit seinään ja otetaan aiheeksi.... 24 SYYTÄ OLLA ILOINEN. Unohdan nyt (ilkeä hömppä ja materialisti kun olen) nämä rakkaat ystävät ja perheen täältä, koska esim. heidän kuviaan ei tänne voi laittaa. Tiedätte minun olevan onnellinen niistä muutenkin. <3 :)

1. syy olla iloinen

Aamiainen Tiffanylla-elokuva
, josta olen täällä puhunut aiemminkin. En yleensä pidä vanhoista amerikkalaisista elokuvista, mutta tuo oli rakkautta ensisilmäyksellä kesällä 2010! New York, vähän hassu naishahmo, kirjoittava sinisilmäinen mies ja loppukohtauksen vesisade! RAKKAUS!!

breakfast_at_tiffanys-dvd-audrey_hepburn

Luin alkusyksystä sen novellin/pienoisromaanin, josta elokuva on tehty. Se oli synkempi kuin elokuva, mutta mielestäni aivan yhtä hyvä.

george+peppard+breakfast+at+tiffany's.jp

Audrey Hepburn on valitettavasti liian ylihehkutettu, jotta minä voisin tarkemmin ottaa selvää hänen työstään tai ehkä siitä tärkeämmästä: tyylistä. Tiffanyssä hänen vaatteensa ovat kyllä nättejä ja ajattomia. Koko tarina on mielestäni aika ajaton."Fredin" kirjoituskoneen jos korvaisi Macillä... ;)

Aamiainen Tiffanyllä on siis mahtava syy olla iloinen!

breakfast_at_tiffanys_span.jpg

Kai te olette tuon elokuvan nähneet? Mitä pidätte? :)

PS. Tästä eteenpäin kalenteri ilmestyy tänne ajastettuna klo 12.30 ja minä siis palaan muissa merkeissä ensi viikon tiistaina! Ihanaa joulukuun alkua ja hyvää itsenäisyyspäivää maanantaina!