Jos tilanteita saisi purkkiin, niin eilisillalle olisi yksi omistajahalukas! Pikkujoulut kestivät yli kuusi tuntia, mutta tuntuivat kahden tunnin pituisilta. Leivottiin, naurettiin, juoruttiin, suunniteltiin keikalle menoa, laulettiin, tanssittiin, päätettiin polttareista, järjestettiin avioliitto (jonka osapuolet saavat infoa vasta myöhemmin), todettiin minun alkuperäni, puhuttiin syvällisiä, katsottiin pätkä Hangoverista ja juotiin terästettyä glögiä. Pöydässä oli myös ehtaa Jägermeisteria ja minä huusin: "En juo, jos siinä ei oo tyrmäystippoja!" Parasta on tietysti se, että eilinen hauskanpito ei vaikuta seuraavaan päivään mitenkään muuten kuin tuomalla hymyn huulille... ja ehkä popparin palasia lattialle.

Sussu oli kirjoittanut olostaan tavattoman kauniisti ja samanlainen olotila on myös täällä. Jotain on tulossa ja siitä lähtenyt ajatuslenkki päätyi terapiassa eilen siihen, että lupasin harkita vielä kerran, miten ja missä vietän jouluni. En vain haluaisi harkita. Inhoan suunnitelmien muutosta.

Niin ja kylttyyrista piti puhua! Teatterissa olin siis aikaisemmin tällä viikolla. Kom-teatterin Kone-näytelmää katsomassa ja loistava oli! Ihan erilainen kuin odotin, mutta se oli periaatteessa hyvä. Nauraakin sai ihan hirveästi! Teatteri on aivan liian aliarvostettu taiteenlaji. Itselle iski hirveä himo astua näyttämölle jonkun oman tekeleen kanssa. Halusin joskus 7-13-vuotiaana näyttelijäksi, mutta sen jälkeen totesin pokkani olevan aivan liian huono ja haluni kirjoittaa liian suuri. Mikään ei saisi sulkea toista pois, joten ehkä jonain päivänä astun näyttämölle komediallisen monologinäytelmän kanssa.

Nyt kyllä imuroin nuo popparit tuolta ja asetun sen jälkeen katsomaan telkkaria. Sieltä tuleekin hyvä putki sarjoja melkei yöhön asti!

Lokoisaa lauantaita, joulukalenterin muodossa kuullaan ainakin huomenissa!