Voi ihmiset, että olo tuntuu taas selkeältä. Kävin tänään Ikeassa äidin kanssa. Aamusta asti oli nuutunut olo: vatsa kipeä ja kutitti joka paikkaa pakkasen aiheuttamien punaisten kohtien takia. Ikean portista kun ajettiin, naurahdin ensimmäistä kertaa ja tein huomion. Äiti olisi katsonut minua kuin tärähtänyttä, mutta keskittyi ajamiseen.

Kuusi tuntia myöhemmin omistan ensimmäistä kertaa elämässäni unelmieni työpöydän. Toisella puolella makuuhuonetta seisoo vaateteline paljettimekkoineen ja laukkuineen. SATA SYDÄNTÄ TÄHÄN! Ostin myös kaikkea muuta pientä ja sen jälkeen olenkin siivoillut vain. Nyt on makuuhuone valmis ja voisin seisoa ovella ihailemassa siistiä huonettani KOKO YÖN! (Kuitenkin ystäviäni armahtaakseni taidan mennä nukkumaan ennen puolta yötä: perjantaina olin vähän omituisella tuulella viiden tunnin unien jäljiltä ja lupasin tarjota itseni vähän nukkuneena vain kerran viikossa - perjantain ja maanantain välissä on VAIN kaksi päivää ja nekin vapaita.)

Kummipojan kanssa meni - totta kai - hyvin. Pätkä nukkui kahdentoista tunnin yöunet ja kummitätikin sai nukkua kymmeneen asti. Eilen leivottiin piparkakkuja ja joulutorttuja sekä nautittiin Muumi-limusta saunassa.

Joulusuunnitelmat ovat ruokia vaille valmiit. Niin ja joululaululista Sportifyssa on edelleen vajaa! Suositelkaa joitain ihania joulukappaleita minulle. Tunnelmaltaan mielellänä sellainen kuin Stockan musiikki - jos ymmärrätte. :D Stockalla soi aina rauhallisia ja jazzahtavia kappaleita.

Kolme paikkaa, joissa tunnen oloni tasaiseksi: alkuillasta Stockalla, pienessä taustahälinässä kirjastojen hyllyjen välissä sekä Ikeassa. Sanoisin "aamen", jos en tietoisesti välttäisi nykyään uskonnollisiin viittaavia juttuja, hehee. Niin ja joulukinkkuun en aio enää ikinä koskea. Kiitos lauantain Hesarille!

Ei tässä muuta. Nyt riennän television eteen katsomaan ruotsalaista draamaa x2. Tälle "vapaaehtoiselle ruotsin opiskelulle" ei vain tule loppua! Toivottavasti tuloksia voimme ihailla sitten ylppäripaperissa.

Taitaisi pian olla aika kaivaa oikeat tunnelmat täältä takaraivosta sen sijaan, että maalailen Ikea-unelmia seinille...

tumblr_lbbrxpH8AC1qasmqno1_500_large.png

Kuva on täältä