Alan jälleen uskoa siihen, että elimistössäni elelee pieniä örkkejä ja ne imevät kaikki bakteerit itseensä. Olen maannut lauantaista asti sängyssä oksennustaudin kanssa ja mm. katsonut Greyn 5. kauden alusta loppuun sekä nukkunut vaihtelevasti 8-17 tunnin yöunia. Siinä kaikki. Viime yönä heräsin joko naapurista kuuluviin epämääräisiin örähdyksiin (siellä on varmasti joukkomurhat menossa) tai sitten siihen, että vatsa heitti kieppiä pienenkin liikkeen vuoksi.

Jouluaatto sen sijaan sujui kuin taivas ja olisi saanut jatkuakin, mutta ehh... Nojoo, olenpahan saanut taas aikaa miettiä.

Jo toisella terapiakäynnillä evöh todettiin, että 'depressioni johtuu sisäänpäin käännetystä aggressiosta' mm. äitiä kohtaan. On kovin puuduttavaa olla vihainen koko ajan.
Olen miettinyt sitä, kuinka sain tarjouksen muuttaa pois Helsingistä pari vuotta sitten ja kuinka elämä olisi nyt varmasti niin erilaista. Toisaalta se tarkottaisi, että en olisi tutustunut tai lähentynyt minulle niin rakkaiden kanssa.
Olen kuvitellut makaavani Marimekon lakanoiden sijaan hiekkarannalla ruskettuneena. Ei pidä luulla, että talvi-ihmisenä en haaveilisi joskus rantalomasta. +25, iso aurinkohattu, mustat aurinkolasit ja kylmä mehujuoma, kiitos.
Olen miettinyt, kuinka ärsyttäviä tunteet oikeasti ovatkaan. Olisi paljon helpompi elää vain järjellä. (*Terapeuttini katse tähän*)
Katsoin vain puoli tuntia yhtä sarjaa lauantai-iltana ja loppuyön käytin sen sarjan jatkamiseen pään sisällä. Yhtään en muista, että mitä siinä tapahtui, mutta paljon ruotsia puhuttiin.
Lähin kosketus ruokaan on ollut The Body Shopin melonihuulirasva. Ei tarvitse ainakaan puhua joulukiloista täällä päässä, heh hehe.
Tuntuu muuten puuduttavalta, kun tämä näpyttely vie tuplasti enemmän aikaa ja aivot kulkevat 1/3 normaalista. Päässäkään ei soi mitään kappaleita, mitä nyt alkoi vähän ennen otsikon keksimistä pyöriä Uniklubi. Mutta siis muuten.

Olo on siis fyysisesti kovin surkea ja se aiheuttaa aivojen surkastumisen (mm.) ja lisäksi mieli on muutenkin maassa. Jos joku haluaa kotiinkuljettaa Gefilus-mehua, niin olisi tosi jees! Jos ei, saatte luvan piristää muilla tavoin tuolla kommenttiboksissa.