So I always act like I'm the best! - Marina & The Diamonds - Oh no!

Eilen illalla tuli mieleen taas totuus, mutta heitin sen takaraivoon.

Kirjoitin tänään kaksi konseptia ja yhden sivun verran äidinkieltä. Aikaa meni kolmen tuntia. Taitaa olla sekä ajaltaan että paperimäärältään.

Tänään kävin hakemassa taas kasan kirjoja kirjastosta, joita en ehdi kuitenkaan lukea. Kotiin lähtiessä näin bussipysäkillä prinssin näköisen miehen. Kaipaa seuraa huomisiin Nobel-juhliin? Yleensähän Carl Philip joutuu avecoimaan mummoja. Miten ois nuori, hauska ja fiksu Birdie?

Koin kivan yllätyksen aukaistuani koneen ja nyt etsin minulle ja Ykköselle pulkkamäkeä. Jos ei löydy, sitten leivotaan ensimmäiset piparit ja joulutortut. Ihana olla kahden Ykkösen kanssa. Sen kanssa voi vuorovaikutella entistä enemmän ja tehdä kaikkea jännää.

Hiukset ovat sekaisin kuin harakanpesä. Eilen katsoin peilistä ja näin hetken aikaa noita-akan. Tyyli-ikonini ja bestikseni olkoon tästä eteenpäin rakas Noita Nokinenä. Viime viikolla ostin itselleni harjaluudan, mutta se ei ole vielä suostunut lentoon. Olisi kätevää kouluaamuisin vain lentää ne 6 kilometriä kouluun.

Liittyen tämän päivän joulukalenteriin... Tahdon tuollaisen t-paidan, jossa lukee "I LIKE MY BITCHES BLONDE" Kuva liittyy siis True Bloodin hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa Billin ja Ericin fanit keräsivät kilpaa rahoja. No, Billin fanit voittivat. Näköjään. Mutta mistä siis noita t-paitoja voisi saada? Kouluun olisi kiva laittaa... Taisiisöö.