Olen iloinen Wilsonin veljeksistä. (Ylläri.)

hollywood_siblings_luke_owen_wilson.jpg

Kuva täältä

Nojoo, olen siis rakastanut (melkein!) Owenia vuoden päivät kohta ja pari viikkoa sitten oivalsin Luken ihanuuden, joten siksi olen iloinen kummastakin! Kolmas veljeksistä on nimeltään Andrew ja hänellä on liikaa partaa saadakseen sympatiani.

Näin tuossa kesän lopulla Maailman ympäri 80 päivässä-leffan (pääosassa muuten symppis Steve Coogan) ja siinä Luke & Owen esittivät Wrightin veljeksiä. Sydämeni varmaan sulaa, jos vielä näen sen kohtauksen!

lukeowenwilsonquiz.jpg

Tämä kuva on täältä

Ehkä yksi unelmani olisi se, että Owen ja Luke jonain päivänä tulisivat syömään luokseni. He istuisivat vastakkain pienen pöytäni ääressä ja minä tuijottaisin lihapullia napostelevia Wilsoneita hymyillen onnellisesti. Niin ja silitellen vuorotellen kummankin hiuksia. Tai sitten hihittelisin oudosti koko ajan...

Minulla on ollut ennekin veljeksiä. En tosin muista tähän hätään kuin "kaamean" tilanteeni Ville Valon ja hänen pikkuveljensä kanssa. Tunsin pikkuveljen diggailusta kauhean huonoa omaatuntoa, mutta luulen Wilsonien olevan ihan jees sen suhteen, että symppaan kumpaakin. ;D

PS. Ale-ale-xander Skarsgårdilla on 5 veljeä (kaikki nuorempia kuin 34-vuotias TrueBlood-vampyyrinäyttelijä), joten siinä on ainakin mitä valita Alexin lisäksi!