Hyvää synttäriä tulevalle anopilleni (mother in law kuulostaa kyllä mukavammalta), eli ihanalle kuningatar Silvialle! Koita kestää sitä kaameaa miniäkokelasta, I'm on my way to Stockholm! ;)

Tulen kovin iloiseksi kummeistani. Lyhyt kertaus. Tätini on äitini pikkusisko (9v. nuorempi). Tätini oli samalla luokalla since ala-aste Tätinaisen kanssa, joten Tätinainen on ollut elämässäni aina. Nykyään Tätinainen ei ole enää tekemisissä Tädin kanssa. Tätinaisen avomies on Setämies (yhdessä 10 vuotta!). Oikeasti/virallisesti kumpikaan (Tätinainen, Setämies) ei ole minun kummini, he ovat minulle paljon enemmän kuin normaalit kummit, mutta käytän mutkia suoristaakseni nimitystä 'kummit'.

Setämies piirsi tatuointini alkusyksystä ja Tätinainen nyt on muuten vain mahtava pakkaus. Tulen aina niin onnelliseksi heillä ollessani. He tietävät kaiken masennuksestani ynnä muusta ja heille pystyy puhumaan mistä vain. Huumoria heitellään suuntaan sun toiseen.

Tätinaisen kanssa juttelemme peruskuulumisten ohella miehistä sekä musiikista. Viimeksi tällä viikolla istuimme monta tuntia hänen Macin(<3) äärellä ja kuuntelimme Spotifysta musiikkia sekä Googlailimme miehiä. Jaamme rakkauden mm. näitä kohtaan:

iso-I323%20-1281011960.jpg

Arvatkaa mennäänkö keikalle?! Kuva täältä

true-blood-eric-poster.jpg

Tätinainen sanoi kerran Prismassa: "Sun pitäis kattoa True Bloodia - ainakin yks jakso! Siinä on hyvännäkösiä miehiä!" 1,5 kuukautta myöhemmin tapahtui näin ja siitä pari viikkoa marssin videovuokraamoon nappaamaan ensimmäisen kauden. kuva täältä

caleb_followill.jpg

Caleb KOL(LEI)sta! Kuva täältä

Tällä viikolla Tätinainen sanoi: "Me Setämiehen kaa puhuttiin, että sä näytät hyvältä! Verrattuna vaikka kevääseen. Että sulla on parempi olla nyt, eikö?"

Rakkaus.