Olen iloisen liikuttunut.

Tässä tarinassa mennään taas jo täällä tallattuja polkuja taaksepäin sekä tietysti muistellaan menneitä.

Noin kahdeksan vuotta sitten näin unta eräästä brittilaulajasta ja parin kuukauden päästä olin tapetoinut (melkein) sängyn vieressä olevan seinän Robbie Williamsin kuvilla. Ensimmäisen kerran kuulin bändistä nimeltä Take That siis joskus vuonna 2003, kun luin Robbiesta kertovaa Suosikin spesiaalinumeroa (omistan sen yhä). Olin sitä mieltä, että Take Thatin tyypit olivat pahiksia ja siksi tunsinkin (jälleen) huonoa omaatuntoa, koska diggailen ihan kamalasti, täälläkin mainitusta, Patience-kappaleesta vuonna 2006. Harrastan tosiaan sen laulamista ollessani yksin ...

Take+That+2884a54.jpg

Kuva on täältä ja miehet todella parantuvat vanhetessaan.

Nojoo, hypätään tähän vuoteen ja yhteen flunssaiseen sunnuntaihin. Voicelta tulee Gary Barlow'n ja (edelleen ihkun) Robbien duetto Shame ja minä tipautan pari kyyneltä. Pian sen jälkeen näen videon, jossa koko Take That on jälleen koossa ja he vitsailevat jollekin studiolla.

Sitten eilen näin The Flood-videon ja aloin taas tipautella paria kyyneltä. Sitten olenkin toistanut repeatilla tuota Floodia sekä koko Progress-albumia (joka on muuten HYVÄ). Olen liikuttuneen iloinen Take Thatistä.

Take+That.png

Kuva on täältä ja Robbien lisäksi suosikkini on kyllä juuri tuo partaheppu, jonka kanssa Robbie vääntää tässä kättä. Niin ja sitten tuo ihanan söpö pikkuinen Mark Owen.

Kaikkihan tykkäsivät jostain Bäkkäreistä kymmenen vuotta sitten ja no Birdie tulee jälkijunassa ja alkaa rakastamaan Take Thatiä vuonna 2010. Ihan sama, olen silti iloinen! :D

Take+That+++Q+Magazine.jpg

Tämä on täältä

Saattaa olla, että näemme näitä poitsuja myöhemminkin. Missä muuten ne kaikki Robbie-julisteeni ovat?!?!? ;D