Kun minusta tulee vanha, hankin kävelykepin. Aion tasan varmasti hommata Stockalta kävelykepin ja pitää myös ratikoissa huolen siitä, että pääsen vanhuksille tarkoitetulle paikalle istumaan. Pois kaikki nuoret, kyllä niillä jalat kestää! Aion myös hankkia pitkän villakangastakin ja hienon hatun, pehmennyksen vaaleisiin hiuksiini ja Chanelin punaista huulipunaa. Sitten istun jossain keskustan kahvilassa valittamassa nykypäivän nuorista, yhteiskunnasta ja julkkiksista kaiket päivät!

Olen iloinen siitä, että jonain päivänä minusta tulee vanhus ja vielä iloisempi Tuomas Kyrön kirjasta "Mielensäpahoittaja". Ihana, loistava ja hauska! Monta totuutta tuli vanhan (kertoja)miehen suusta, ai että! Voin sitten Kappelissa istuessani kertoa, kuka on valittajaidolini.

Satellite?blobcol=urldata&blobkey=id&blo

Suomalaisen kirjakaupan sivuilla Mielensäpahoittaja-äänikirjaa kuvataan näin:

"40 tapaa pahoittaa mielensä! "Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aurinko paistoi." Näin alkoi eräs Antti Litjan tulkitseman Kyllä minä niin mieleni pahoitin -kuunnelmasarjan jakso. Tämä äänikirja sisältää nuo viisiminuuttiset ensimmäisestä viimeiseen. Mielensäpahoittaja on 80-vuotias oikeamielinen suomalaismies, joka ehdottaa ystävänpäivän tilalle Pitäydytään omissa asioissa -päivää ja vastustaa moottoritietä, koska "routavaurio on luontainen nopeusrajoitus". Jouluna kinkun sijaan tarjottu kalkkuna pahoittaa mielen perin pohjin. Maailma muuttuu, mielensäpahoittaja ei. Onneksi parhaat asiat pysyvät: hanurimusiikki ja Kuusikodissa vuodeosastolla makaavan vaimon kämmen omassa kämmenessä. Tuomas Kyrö on antanut totisuudessaan hauskan, liioittelevan ja liikuttavan äänen sukupolvelle, joka teki eikä analysoinut. Se on järjen ja jäärän ääni. "

Tuomas Kyrö on tuttu nimi, mutta en yhtään tiedä muita hänen kirjojaan. Mielensäpahoittajan ansiosta on nimi putkahdellut vielä enemmän mediassa: Anna Leena Härkönen (siis virallinen kirjoittajaidolini) kirjoitti Anna-lehteen kolumnin ko. kirjasta ja sen päähenkilöstä. Eikä kirjaa ilman kirjailijaa. Kiitos siis Tuomas Kyrölle, että saan olla iloinen.

Millaisia vanhuksia teistä tulee? :D