En tiedä milloin sitä jaksaisi ja ehtisi kirjoittamaan oiken kunnon merkkinän. Nytkin ajattelin vain sämpylöiden syömisen ajan istahtaa koneelle ja kertoa teille, että saan ihanan lipaston (lisää säilytystilaan tuohon keittiöön - varmaankin). Tein tänään psykan kokeen ja kirjottelin esseen parinvalinnasta. (Siitäkin pitäisi kirjoittaa kunnon merkintä, nyt kun ajatuksilleni on olemassa oikeat teoriatkin!) Viikonloppuna kirjoittelin kaikenlaista ja kuuntelin Nokineniä.

"Mää teen mitä lystäät, muut sen minkä ne ossaa!"
"Voi tikkerperi!"
"Voi Eetvart-kultu!"
"Ei tipu nyt puhelinta oma kultu, tui tui vaan!"

Hihihihi, alan isona Noita Nokinenäksi. Nokinenä on toivottoman rakastunut Noitaliiton puheejohtajanaan, mutta ei saa vastarakkautta. Niinpä Nokinenä milloin kaappaa ja milloin melkein pakkokihlauttaa Edvardin. 70-80-luvuilla tehdyt kuunnelmat eivät kyllä olleet vanhentuneita 2000-luvun alussa ja eivät ne kyllä ole vieläkään - vaikka kuuntelija on 10 vuotta vanhempi.

Sitten yksi asia, joka kyllä ansaitsee tämän ilmeen - erityisesti kuvassa olevalta Owenilta:

owen_wilson.jpg

Katsoin perjantaina sen Hullut hautajaiset(Death at a Funeral)-leffan ja tajusin, että.... Owenin pikkuveli Luke on myös aivan mahtava! *Owenin ilme uudestaan tähän:*

owen_wilson.jpg

AI NOU - shokeeraavaa! En Lukeakaan koskaan ole inhonnut, mutta perjantaina huomasin miehen olevan erittäin hauska ja eilen katsoin varmaan tunnin(!!!) Luke Wilsonin haastatteluja Youtubesta. Nauroin ääneen, hahaha, naurattaa jotkut jutut vieläkin. Lempihaarrastukseni muuten on keräillä yhtäläisyyksiä esim. sisaruksista ja vaikka nopeasti katsottuna Owen ja Luke ovat kuin eri perheistä, mutta ne puhuvat samalla tavalla, leuat ovat samanlaisia ja tiettyjen ilmeiden kanssa ovat ihan selkeitä veljeksiä! Pitäisi tuostakin perustaa joku toiminimi: jos epäilet sukulaisuutta - soita Birdielle ja asia selviää!

Nyt alkaa siis siivoaminen ja tästä lähtien alan siis hokea: "Owen... ja Luke... Wilson!" HAHA. Nokinenät pyörimään ja Tolua sankoon----------->