Sisältää erittäin huonoa huumoria. Teitä on varoitettu!

Tänään olen nauranut maailman huonoimmille vitseille. Otsikko on todellinen. Jompi kumpi lööppilehti huudatti moista R-kioskin nurkalla. Mikä lasketaan kovaksi flunssaksi? ;)

Viime yön painajainen oli aika hauska kanssa. Siinä oli tutun tuttuja (ei varmasti oikeasti olemassa olevia) jotka pakottivat leikkimään piilosta Stockalla. Sanoin alkavani, mutta heidän lähdettyä piiloon minä lähdin juosten. Ulko-ovella minua tulee vastaan vartija joka ilmoittaa: "Sinulla on porttikielto kaikkiin Stockmann-tavarataloihin". Alan itkeä hulluna ja sitten herään.

Kolmas juttu on se, että kävin tänään taas lääkärissä. Kolmen päivän hedari, voimattomuus, tukkoisuus, yskä... Se perus. Lääkäriä olen käynyt tervehtimässä muuten useammin kuin koulukavereitani ja pitää varmaan esittäytyä uudelleen heille tervehdyttyäni. "Moi, oon Birdie. Tunnettiin ennen mun yskää" Joo, tuo ei ollut se vitsi. Sain siis diagnoosiksi tällä kertaa poskiontelotulehduksen ja siitäkös se riemu repes. Mun posket on tulehtuneet! Mun cheekit on kipeänä! (poski = cheek) Oikeastaan vain toinen niistä, eli mulla on cheekkitulehdus, hahahaha. Jos mä oisin sä, hei hei...

Olen ollut kymmenen päivää kotona, joten anteeksi vain. Huumori on revittävä jostain, mutta kolme jaksoa Miehen puolikkaita ei ilmeisesti ole tarpeeksi.

Hauska juttu sekin muuten. Ennen katsoin sitä sarjaa silloin tällöin ja nyt harmittaa jos missaan jakson tai pari. Subilta tulee ma-to 19:30 ja Ruotsin kolmoselta 20-21 (Suomen aikaa), eli kolme jaksoa illassa! Hassua on tietysti se, että jaksoissa ollaan eri kausissa, eli Jake kasvaa kahden minuutin aikana useita vuosia ja saa äänenmurroksen. Parasta muuten on kyllä se (kuten NYT-liite asian ilmaisi viime perjantaina), että sarja on vähän kuin reality. Lisäksi hauskaa oli kun Charlien parasta ystävää näytteli Charlie Sheenin oikea veli ja hän sanoi: "He's like brother to me!" Tänään Martin Sheen seisoi tuimana oven takana Charlien avatessa se. Yksi jakso meni taannoin Charlie Sheenin tuijottelussa; "Näyttää kyllä isältään! Ihan isänsä näkönen!"

Sairaalla on sairaat huvit, ehe ehe ja sairasloman jatkuessa voisin tehdä lihapullia vaikka eivätpä ne tukkoisen nenän kanssa miltään maistu. Vi hörs - ellen kuole matkalla sairaalaan, ehe ehe.