Tänne nimittäin jäätyy! Ei tuo vaaleahipiäinen pusuttelijakaan suostu nukkumaan sängyssä koko yötä, joten taidan kohta varastaa vieraspeitot kaapista omaan käyttöön. Olen sellainen viiden tyynyn ja neljän peiton tyttö, heh heh hee. Juu ja sain siis koskaan ikinä ensimmäiset kotiintulopusut tänään koulupäivän jälkeen. Jotenkin kiva tulla kotiin kun joku ilahtuu ja esittelee jalkapalloaan. Meinasin tänään jo julistaa, että tällä viikolla on "Birdie optimistina"-viikko, mutta keskiviikko on KESKIviikko, joten katsellaan asiaa lauantaina uudelleen.

Huomenna onkin juhlapäivä. Keksin viimein oman juhlapyhän - katsokaa vain niin kahdenkymmenen vuoden päästä teillä on vapaapäivä töistä 18. marraskuuta!

On ollut jälleen antoisa päivä. Kirjoittamista olisi pitänyt tehdä enemmän, mutta Vince Vaughn vei tällä kertaa voiton. Se 196-senttinen piru!

tumblr_lbzefksWPK1qezbsco1_400_large.jpg

Tänään aiheutin hämmennystä laittamalla eräälle ystävälle viestin: "Hihihi". Tätä ihmeteltiiin ja vastasin vain: "Tuli vaan semmonen olo." Se saattaa liittyä balettiin, mutta en ole ihan varma. HIHIHI. En myöskään suostu vastaamaan kysymyksiin ennen kuin joku raivaa kalenteristani tilaa, jotta saisin tanssia ja laulaa Maija Vilkkumaata kahdelta yöllä.

Kaverin poikaystävä on ulkomailla -> kaveri muistaa muun maailman -> Birdie saa viestejä kaverilta ja vaihtelee kuulumisia "kuten ennenkin" -> Birdie on entistä iloisempi.

Nyt vien tuon suklaarohmun ulos, sen jälkeen kampaan tukkani ja yritän päästä nukkumaan.