Lähetin serkulleni tuossa pari päivää sitten viestin: "Mulla on sulle joululahjatoive. Mee naimisiin Justin Bieberin kaa! Se on niin söpö ja rikas (ja liian nuori mulle)! Se vois ostaa sulle tuhat heppaa ja ison ison talon. Jookos pookos, murunen?" En saanut vastausta, damn.

Eilen tosiaan katselin A-team-, I love you Philip Morris-, Hullut hautajaiset(Death at a Funeral)- sekä Sex and a City 2-leffat. Oli Filmtownissa tarjoukset juuri sopivasti. Fiilis vain laski hetken, koska asiakaspalvelu vakivuokraamossa on, hmm, ailahtelevaa. Minua päätä lyhyempi naishenkilö ei hymyäkään saa naamalleen ja hän katsoi leffapinoani nyrpeästi ja sanoi: "Neljä saa ottaa kerrallaan. Se lukee noissa julisteissa." Olin siis ottanut viisi, mutta kaveri lähti viemään yhtä takaisin hyllyyn. Naisen ääni oli kuin olisin yrittänyt varastaa kyseisiä leffoja. En tosiaan ollut lukenut julisteessa olevaa pikkupränttiä niin tarkkaan... Ärsytti vielä kotonakin tuollainen palvelu!

Nojoo ja äidin kanssa olen puheväleissä. Äiti sanoi tuossa eräänä päivänä, että "meidän pitää joku päivä puhua", mutta ei olla vielä ehditty puhumaan. Kyllä me vielä puhutaan - toivottavasti. Eilen mietiskelin, että on ihan tajuttomasti vanhoja juttuja äidin kanssa selvitettävänä. Housesta tuli yksi kohta mieleen. Foreman pyysi anteeksi virhettään edelliseltä pomolta ja pomo sanoi vain ettei se ollut Foremanin syy. House sanoi myöhemmin: "Ei pomosi antanut anteeksi. Hän sanoi ettei se ollut sinun syysi, ei että 'saat anteeksi'". Äiti on monesti pyytänyt anteeksi, mutta minä en (tiedostomatta, ehkä) ole sanonut "saat anteeksi".

Aloin tänään bussissa pohtia, että milloin olisin esimerkiksi istunut piirtelemässä lattialla kaikessa rauhassa? Näinpä. Olen koko marraskuun lentänyt paikasta toiseen ja kalenteriin merkannut deadlineja sekä koepäiviä, näkemisiä sekä kaikkea ARGH. Joulukuun voisi rauhottaa hengailuun, piirtelyyn sekä kynttilöihin. Leipominen pitkästä aikaan voisi olla pro! Pullaa tekee mieli. <3

Onko teillä muuten jotain traditioita ennen joulua? Odotatteko enemmän joulua vai lomaa?

Nyt kirjoittelen tuon yhden jutun loppuun ja myöhemmin tulee Meryl Streep-leffa, jonka voisi kyllä katsoakin. Hyvää perjantaita teille! Alle viikko aikaa joulukalenteriin, eli ideoita otetaan vastaan vielä!!

 

EDIT: Jos jotain ärsyttää esim. Vuodatuksen mainokset, googlatkaa "adblock" ja etsikää oikea sovellus teidän selaimeen. Itselläni on sellainen sekä Firefoxissa että Chromessa.