Yksi ystäväni täyttää tänään vuosia ja sain kutsun juhliin. Ne tulisivat olemaan sellaiset juhlat joissa on paljon (tuntemattomia) ihmisiä ja seuraavana päivänä saisi katua 30% sanomisiaan. "Onneksi" on tämä keuhkoputkentulehdus + poskiontelotulehdus ja voin hyvillä mielin jäädä katsomaan elokuvia. Aivan kuin en olisi kahden viikon aikana moista tehnyt..... mutta silti!

Ettekä voi uskoa mitä kaikkea keksin ettei tarvitsisi istua paikoillaan keittiön nurkassa ja kirjoittaa! Yhtenä iltana tein jopa kinuskia. Siis KINUSKIA. En tiedä mitä sillä teen, koska ei ole edes jäätelöä. Tein kuitenkin, koska huvitti. Eilen luin Ikean kuvastoa ja kuuntelin klassista musiikkia. Toissailtana kuuntelin Good Charlottea, mikä sinänsä on oikeasti hyvä bändi. Tyylilajina pop-punk, haa haa! Good Morning Revival on hyvä levy. Kuuntelin sitä monta kuukautta putkeen loppuvuodesta 2007.

Helsingin kaupunginkirjastolla on mahtava tietokanta: www.helmet.fi. Löysin sieltä myös tämän klassisen musiikin kuuntelupaikan (kuunteluun tarvitseen Hgin kirjastokortinnumeron): http://helsinkilib.naxosmusiclibrary.com/ Aika monessa kirjastossa on käsittääkseni nykyisin tuollainen netissä oleva hakukone. Minä varailen usein leffoja ja erityisesti levyjä. Nyt varauksessa 12 teosta ja niistä ehkä kolme on kirjoja. Hehe. Mielummin odotan kuitenkin jonkin aikaa levyä kuin vaikka lataan sen. (Sitä paitsi LimeWire on rikki, se on haastettu oikeuteen tai jotain.)

Kaverini elelee tällä hetkellä kuplassa. Beatles-kuplassa. Hän lukee Beatles-kirjaa, kuuntelee Beatlesia ja katsoo Beatles-dokumentteja sekä -konsertteja. Olen kateellinen. Kuplassa on kiva elää. Tosin kuplassa on joskus tylsää, jos kukaan ei ymmärrä kupla-aihettasi ja pyörittelee silmiään. Oma Stieg Larsson-kuplani oli hurmaava vuosi sitten: tulin kotiin, tein läksyt, kaivauduin peittojen alle, laitoin Kentin soimaan ja luin Lisbeth Salanderin edesottamuksia iltaan saakka. Olinhan Greyn anatomia-kuplassakin jokin aika sitten, mutta tämän vuoden vakavin kupla on tietysti ollut True Blood. Sitä syytän tästä taudista! Heti kun toinen kausi loppui niin jo alkoi yskä ja nuha ja kuumeilu. 1,5 kuukautta ja olen edelleen huuli pyöreänä. Katsoin juuri yksi päivä Ebaystä sellaista hienoa TB-kahvimukia. Hihittelisin itsekseni täällä, laulelisin 'I wanna do bad things with you' ja hörppisin teetä hienosta mukistani.
AH, voisin jatkaa aiheesta ikuisuuteen, koska kuplat ja niiden syyt ovat mahtavia!! <3 <3 <3 Ehkä joku toinen kerta.

Alan vähän jo odottaa joulua. Tahdon tänne joulukuusen ja jouluvalot. Juhannuksena kävin vuokraamassa seitsemän leffaa viikoksi, joten voisin melkein tehdä jouluna saman (ei maksa kuin 9€). Toisaalta joulukamat on otettu kaupoissa esille jo lokakuussa. Pitäisi tehdä laki, että sanaa "joulu" ei saisi sanoa ennen marraskuun puolta väliä ja mitään joulukamoja ei saisi ottaa esille ennen itsenäisyyspäivää.

Nyt voisin tehdä kauppalistan ja käydä ostamassa ensi viikon ruoat. Tänään syödään köttbullareita, jotain perunapalleroita ja uu-uu itse tekemääni ruskeaa kastiketta. (Se kinuski on edelleen jääkaapissa, eli jos joku haluaa halvan (sokeri)humalan...)

Hyvää lauantaita, illalla tulee Miehen puolikkaita Ruotsin kolmoselta joten päivä ei ole ihan turha, hehee! Charlie Sheen on kiva, vaikka onkin ihan sikapossu Iltasanomien viihdesivujen mukaan.