Tänne saapui tänään vaalea karvainen mies, joka poseeraa, pussaa sekä kuorsaa. Puhun siis koirastani. Epäilen myös kovasti, että hänellä(kin) on masennusta ja teetän totta kai tämän viikon sisällä muutamat testit karvakuonolle. "Koirapsykologiksi jos alkaisi", heitin tänään tutulle koulussa.

Yhdellä ystävällä on vähän rankkaa ja sitä on välillä turhauttava kuunnella, koska itselläkään ei aina mene kaikkein parhaiten ja toisaalta näen ystävän asenteen ongelmaa kohtaan vääränä (mutten tietenkään mene möläyttämään sitä ääneen). Elämä on joskus hankala, mutta ei se mitään.

Tänään postiluukusta oli tipahtanut lehti yllätyksenä ja saavuin kotiin jäätelön kanssa, eli siivottuani vietin mukavan tovin sohvalla lukemassa ja jääteilömässä. Jäätelö on spesiaalia, koska kaikki hyvät jäätelöt ovat laktoosisia ja sitten voin syödä niitä vain silloin tällöin laktoosipillereiden kanssa. Laktoosipillereille olisi varmasti joku asiallisempikin nimi, koska esim. apteekissa täti katsoi vähän aikaa ennen kuin aloin selittää. "Siis sellasia että voin sit syödä laktoosisia ruokia ku otan sellasen..."

Mietin tänään bussissa ulkonäköongelmia. Koska jotkut ovat kauhuissaan vaikka hampaistaan. Itselläni ei koskaan ole tosissaan ollut jotain häpeää - vaikka nenästäni olenkin vitsaillut. Alahampaat ovat suorat, mutta ylhäällä on toinen kulmahammas - hmm - erilainen kuin muut. Olen joskus yläasteella (olen aina muotia edellä) heittänyt vitsiä vampyyrihampaastani ja tänään kerroin kaverille tästä. Lisäsin listaan kylmät kädet, yöllä elämisen, tomaattikeiton, auringosta ei-pitämisen ja öö valkosipulista aiheutuvan närästyksen ja kaveri sanoi:
Kaveri: "OMG - oot Edward Cullen! Sä oot vampyyri!"
Birdie: "OMG WTF!! ... Edward on niin vege ettei mitää rajaa. Näin me päätettiin Vampyyrit ry:n kokouksessa."

Olen vampyyri
olen vampyyri
olen pienen pieni vampyyri
(Laulu jonka keksin puolivampyyriydeni kunniaksi. :D)

Vampyyreistä siis koiriin. Tuo yksi eteisessä makaava karvakasa piristyy suklaakeksien myötä. Kävin hakemassa itselleni yhden ja kahden sekunnin kuluttua sohvan vieressä tapitti kuolaava koira tuijottaen silmiin. Toisella kertaa hän hyppäsi sohvalle ja tuli puoliksi syliin. Kultainen noutaja - oikea valinta sylikoiraksi, heh hee. Samaan aikaan puhuin kaverin kanssa mesessä (tosin mokkula irtosi koiran vuoksi hetkeksi) kauheasta True Blood-ikävästä joka melkein sattuu fyysisesti ja selitin sitä myös koiralle. Se katsoi minua vähän aikaa ja meinasi sitten tukehtua keksiinsä.

Näin meillä, mites teillä, hehe? Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että nyt on menossa iloinen ajanjakso? Voisin tehdä varmasti yli kymmenen kohdan listan iloisuudestani, hihii. :)

Loppuun vielä ihan kreisi joulukalenteri-idis: 24 syytä miksi pidän Ruotsista (ja lauantaina katselin asuntoa sieltä), hah haa. Johtunee epävirallisesta tunnuslauseestani: "Kaikessa mun mielestä kivassa lukee aina 'Made in Sweden'!"

Ainiin ja inhoan kun sanon "OMG" eli tarvitsen sille korvikkeen. Nyt vien koiran ulos ja sen jälkeen psykan kimppuun ja aikaisin nukkumaan!

<3

(Jos tälle kirjotukselle pitäisi valita ääni, se olisi sellainen todella onnellinen ja vähän hullulta kuulostava hihitys)