Juhlat menivät siis hyvin, kiitos kysymästä. Valmistelut menivät eri tavalla kuin olin odottanut, mutta lopputulos oli lähes täydellinen. Alkuyöstä istuin kahden ystäväni kanssa sängyllä ja juttelimme tulevaisuudesta. Lopuksi kuuntelin heidän nauruaan olohuoneesta. Yksinkertainen on parasta.

Lauantai meni myös yksinkertaisissa merkeissä, eli nukkuen yli keskipäivän, syöden uuniruokaa ja katsellen televisiota. Suunnittelin myös samalla ZEN-päivän kirjoitusta (26.10.!!!) sekä kuukauden sielunmmasema-kuvia. Stay tuned... ;) Katselin iltasella Sinkkuelämää, koska se nyt on vaan parasta. Marraskuun alussa julkaistaan muuten dvd:lle SatC2 ja viikolla 43 eli (öö tällä tai ensi viikolla) A-team! Leffailta luvassa marraskuun puolessa välissä. <3

2 kuukautta jouluun on, laskin aivan itse....... Heti alkaa hengitys tiheytyä, mutta näen silti silmissäni pienen joulukuusen ja itseni koomaamassa sohvalla sekä katsomassa hilpeitä elokuvia "I'm not your Birdie"-topissa sekä pehmeässä pöllöasussa ja villasukat jalassa. Lahjaksi aion kyllä toivoa Muumeja (niitä dvd:itä sekä muuta kivaa), Peppi-dvd:itä, ison kattilan ja vaikka.... kivan seinäkalenterin.

Olen muuten joko maailma ärsyttävintä tai parasta tv-seuraa. Tykkään kommentoida kaikkea, haukkua kaikkea, imitoida kaikkea ja oikeissa kohdissa sanon "tyn-tyn-tyn-tyy" kuin jossain jännärissä. Tervetuloa meille, talo tarjoaa metsämarjamehua, kuulemma loistavia vohveleita sekä loistavaa viihdettä. "Onko pelkkä teeveen katselu sinusta tylsää? Tule Birdien luo!" Joo-o.

Nauttikaa sunnuntaipäivästä, niin teen minäkin! Luvassa Frasier-putki, yksi leffa, Svenska NY-fruarin finaalijakso, tiskausta sekä yleistä hengailua. Sunnuntaisin ollaan kotona, jubaillaan puhelimessa ja katsotaan huonoja tv-ohjelmia.

Radiossa tuli muuten mainos uudesta leffasta, jossa on Robert Downey jr. ja Zach Galifianakis. Miesääni lausui Zachin sukunimen: "Galifinakki" En minäkään osaa sitä aina kirjoittaa saati lausua, mutta ihan "nakki"?! :DD

Otsikko tulee Damtidningin sivuilta. Jos uskoisin romantiikkaan, niin sanoisin lumisateen olevan romanttisin sää kaikista. Onneksi uskon vain muiden ihmisten onneen.

Daniel-Victoria-snow-1.jpg

Dansku ja Vickan tulevat parin viikon sisään Lahteen sekä Espooseen kylään. Olen puoliksi tosissani suunnitellut meneväni vilkuttamaan ja tekemään telepaattisesti vaikutuksen kruununprinsessaan, jotta hän haluaisi minut sister-in-law'kseen. Carl Philip, leave that Sofia! There is a new princess in town (soon)!