Kiitos ihanista kommenteista edelliseen kirjoitukseen. Kirjoitus syntyi hetkestä - niin kai kaikkien kirjoitusten pitäisi - joten kehut spontaanista tuotoksesta ovat erittäin mukavia. Haluan myös pahoitella, että en osannut vastata kehuihin/kommentteihin mitään upeaa (kuten yleensä, hehee).

Mään, täytyy varmaan muuttaa Lappiin, koska äsken tekstasin kaverille osaavani tehdä porosta syötävää käyttäen omaa päätä. En hyökännyt Googleen, vaan aloin kaivella maustehyllyä (yksi keittiöni ylpeyksistä). Lopulta kaatelin kasariin jopa karpalomehua(!?!) ja maiskuttelin. On hyvää poroa, niiin hyvää poroa. (Vesku Loiri laulaa puusta, minä porosta)

Minulla on teille kerrottavaa, ilmoitettavaa ja öö raportoitavaa, mutta en vain saa sanoja tähän tekstidokumentille. Pienenä teaserina kuitenkin kerrottakoon, että kaikki kolme(!) asiaa ovat positiivisia (minun mielestäni) ja tunnen oloni pitkästä aikaa tasapainoiseksi. Tasapainosta ei puhuttu eilen, nimim. Viini tekee viisaaksi, mutta ihan kuin kaikki koulussa näkisivät sen seuraavana aamuna naamaltani.

Niin ja tasapainoiseksi tunnen oloni tämän "normaalin" elämän kanssa, masennusmöröt ovat asia kolmannekseen. Möröistä puheen ollen päätin alkaa hamstraamaan Muumi-dvd:t hyllyyn! Ostin tänään yhden ja siinä oli kaksi minulle uutta jaksoa! Sen jälkeen wikipeditin Muumeja ja niiden tekijöitä aikani. Muumit (piirrossarja) ovat minulle pyhiä! Totesin myös, että koska Tove Jansson loi Muumit ja Jansson oli suomenruotsalainen, niin fiksaationi on alkanut jo toooodella harvoin.

Muumeista vampyyriin ja lihapullista tiskirättiin - Birdie & Ruotsi, suomenruotsalaisuus ja elämä sinikeltaisin lasein katsottuna. Bestseller jo nimen perusteella, mutta ei puhuta aiheesta enempää tänään.

Kukaan muu ollut Hulluilla? Omat löytöni olivat tuo poro(n liha), Muumit, Peppi Pitkätossu-dvd (niitäkin alan keräilemään), kolme pokkaria, pusuja, suklaata ja perusirtokarkit. Niin ja Jaffaa sekä hammasharjoja. Voisiko sanoa, että sieltä haetaan aina pientä luksusta arkeen. :)

Ei maar, poro on nyt valmis ja aion käydä sivistyneitä keskusteluja mesessä ystäväni kanssa. Illalla luvassa Peppi Pitkätossua, koska Muumit jo katsoin. Perjantain jatkoja kaikille!

moomin.gif