Isoäiti piti lupauksensa ja toi puolukoita. Tuijotin marjoja ihmeissäni, koska en ole nähnyt PUOLUKOITA pitkään aikaan. Olen kohdannut vain puolukkasurvosta, vispipuuroa, puolukkahilloa ja -hyydykettä. Niin ja -jogurttia. Olisikohan aika mennä metsään? Ilman kumisaappaita en tosin suostu lähellekään pusikkoa (pahemman laatuinen käärmekammo) ja mitä minä siellä edes tekisin?! No, nyt on siis kaapissa neljä rasiallista puolukoita.

Hyvä seura ei koskaan petä ja nauraminen on parasta! Treffi-ilmoitusten sekä mm. Lauri Tähkän faniforumien lukeinen oli parasta viihdettä pitkään aikaan. Lisäksi esittelin tulevan asuntoni ja suunnittelimme joulumatkoja ulkomaille. Ystävät = <3 Kiiretön hengailu = <3 <3

Näin yöllä taas painajaisia ja heräsin migreeniin. KI-VA. No, kaksi Aspirinia myöhemmin olin lähes kunnossa. Saunavuoro pitkästä aikaa toi ihanan hehkun iholle ja sen jälkeen maistui ruokakin.

Päässä on soinut viikon ajan Abba. Ennen en sietänyt koko bändiä, koska hammaslääkärissä soi AINA Waterloo padadadada Waterloo. Kesän alussa aloin tanssia yksin pimeässä olohuoneessa ja silloin löysin Abban biisit. Tosin niiden jumittuminen päähän ei ole hyvä juttu...

Olen tullut vanhaksi, koska menen nukkumaan ennen kahtatoista ja herään vapaaehtoisesti sekä ilman herätyskelloa joka aamu klo 9.30-10.40!?!?
Ensi viikosta pitäisi tulla huippu. Uusi jakso alkaa, saan rahaa (ehkä, heh) ja on Hullut Päiväääät @ Stocka! Lisäksi näen ihmisiä. Oho. ;)

Hyvää yötä ihmiset! Jäätelökippo kutsuu.