Olipas kiva perjantai! En lopulta malttanut(?!) nukkua päiväunia, koska ajattelin sen jälkeen keittäväni kahvia ja kofeiinia sisältävää nautintoainetta en ole saanut ainakaan... 2-3 viikkoon! Eli nousin ylös ja keitin kahvit. Kaadoin kauniiseen Origo-mukiin maitokahvit ja aloin kuunnella musiikkia, lukea blogeja ja sen sellaista. Pesin myös pyykkiä ja siivoilin.

Terapiassa puhuin tällä viikolla kirjoittamisesta ja siitä että haluaisin osata käyttää muistikirjaa. Ideoita tulee jatkuvasti, mutta toistaiseksi olen luottanut päähäni... Mietin silloin, että jos ostaisi kauniin muistikirjan, niin sinne tekisi mieli kirjoittaa koko ajan. Siivotessa löysin pienen paksun ja mustan muistikirjan. Siitä piti tietysti tehdä persoonallisempi, joten istahdin joogamatolleni ja aloin askarrella teekuppi vieressä. Olin aikaisemmin leikannut yhden kuvan lehdestä ja muutama uusi kuva piti etsiä netistä. Leikkasin, asettelin ja liimasin. Itsekseen askartelu on kivaa, koska voi huudahdella mokaillessa "MÄ PILASIN SEN PÄÄN, EIII!" tai jotain vastaavaa. En siis tunnusta yhtään mitään.

Birdiemäisen muistikirjan kannessa on totta kai miehiä. Muistikirjan valmistuttua katsoin tarkemmin ja huomasin, että kannessa on vain vaaleahiuksisia miehiä. Alitajunta - ironian paras ystävä.

Edellä mainitun huomion tehtyäni aloin miettiä vaaleahiuksisten miesten historiaa elämässäni. Jäljitin kaiken kahdeksannelle luokalle, jolloin ihastelin salaa erästä ylemmällä luokalla olevaa blondipoikaa. Pidin myös kovaa ääntä siitä, että painajaiseni olisi herätä Kirkkonummelta puisesta omakotitalosta, jonka pihaa ympäröi valkoinen aita ja aidan sisäpuolella on tilavan etu- sekä takapihan lisäksi autotalli Volvolle ja jollekkin toiselle autolle. Pihalla juoksisi silloin tällöin koiramme Calle(tms). Minä olisin naimisissa ja freelancer-kirjoittaja sekä kotirouva ihanalle miehelleni Niklakselle. Meillä olisi Niklaksen kanssa kaksi pellavapäistä ruotsia puhuvaa poikaa, jotka harrastaisivat jalkapalloa. Niklas olisi vaaleahiuksinen suomenruotsalainen, vihreäsilmäinen, pitkä ja hänellä olisi leuassa sellainen kiva kuoppa (jota ei saa minun kuullen kutsua sillä rumemmalla nimellä!). Näin siis reilut neljä(!!!!!!) vuotta sitten.

Nyttemmin ajateltuna tuo edellinen painajainen on edelleen painajainen (kotiäitiyden myötä, esim.) mutta tuo on myös todella todella vinksahtanut ja salainen haave... Itse asiassa tuon "painajaisen" löydettyäni löysin motivaation ruotsin opiskelua kohtaan ja kohta tulikin Ruotsin prinssi kehiin ja neljä vuotta myöhemmin haluan lintsata koulusta nähdäkseni Victorian sekä Danielin ja kärsin vierotusoireita True Blood-sarjasta, jossa on mielikuvitus-Niklaksen elävä kaksoisolento (tarvitseeko nimeä enää mainita?)!

Elämä on outoa. :D

Olen edelleen varmaan kofeiinihuuruissa, mutta nyt tulee kaksi blondilistaa, jotka eivät ole minkäänlaisessa parhuusjärjestyksessä. Oman elämäni blondeista ja sitten julkkisblondeista. Eläköön blondit, eläköön Niklas ja eläköön minun tulevat pellavapää-poikani! Hyvää lauantaita listojen myötä, älkää juoko kahvia tai kirjoitatte seuraavana päivänä kilometrikirjotuksen ja paljastatte omituisia asioita.... Heh heh.

Birdien elämän blondit, top 4

1. Blondi - D44 tietysti, kiitos hänen löysin ZENin ja oivalsin ettei vaaleahiuksiset miehet ole ollenkaan kamalia. Päinvastoin!
2. Kasiluokan ihastus M - Missä lienee tuo elämäni ensimmäinen pellavapää?! Itkua väkersin hänen vuosiluokkansa päättärijuhlassa, koska tyyppi näytti niin komealta puvussa ja ne vaaleat hiukset.. </3 Olenko muuten maininnut, että jotain ihmeellistä kautta Blondi ja M tuntevat toisensa?!?!
3. Viime kesän Juho-tyyppi Annankadulta - Haha, en ole vieläkään toipunut tästä! Juho oli ensimmäinen katubongaukseni, jolloin tajusin elämäni (miesmaun) muuttuneen.
4. Kummipojat 1 & 2 - Sanon aina ihmisille, että Ykköstä blondimpaa ei ole olemassa. Näistä pojista tulee vielä sellaiset tyttömagneetit, että oksat pois!!! <3 (Onneksi heillä on oma kummitäti, joka kertoo how to treat ladies.)

Koko maailman blondit, top 6

1. Kurt Cobain - Kummituksille pitää olla kiltti ja Kurt on ultimateblondi.

kurt_cobain_rolling_stone_cover.jpg

2. Alexander Skarsgård - Syytä ei varmaan tarvitse enää kertoa...?

ex_alexander_skarsgard_gq.jpg

3. Cheek - Nomutkuseonsöpö.

cheek_promo1-264x367.jpg
4. Jesse Spencer - Söpö Australian auringon vaalentaman hiustensa ja aussiaksenttinsa kanssa.

tumblr_l15da8nC8j1qasbf0o1_500_large.jpg
5. Smith - Absolut Hunk.

smith-jarred_l.jpg
6. Owen Wilson - Koska Owen on paras ja toinen ultimateblondi.

owen-wilson.jpg

PS. Prätli Kuupper ei ole listalla puoliblondeineen, koska Vetyperoksidi-Brändeliini ei ole komea näky. Trust me.

PPS. Hmm, milloin vietetään tummahiuksisten miesten päivää?