Olin tänään pyörähtämässä kirjamessuilla ja suunnittelin istuvani jonain vuonna siellä haastateltavana sekä kirjoja signeeraamassa. Huomasin myös oudon jutun: saataan joskus suuressa väkijoukossa hyräillä todella todella hiljaa. Teen sen vielä puolitietoisesti ja kappale on sillä hetkellä päässä soiva renkutus. Tänään se oli True Bloodin tunnari, koska niitä kirjoja oli joka puolella. Perjantaina bussissa minua katsottiin hetken pitkään ja aloin miettiä, että mitä jos sanonkin ajatukset ääneen ja en sitä itse tiedä! Tai jos pääni yläpuolella on ajatuskuplat? Vielä ne miettii, että miksi istun pehmeällä nojatuolilla kahdesti viikossa...

Nojoo, nyt on niin omituinen fiilis, että päätän lokakuun etsimällä taas kuukauden sielunmaisema-kuvia, edelliset kuukaudet löytyvät täältä ja täältä. Hassua kuinka jotkut asiat junnaa paikallaan monta kuukautta, mutta taas jotkut asiat muuttuvat nopeasti.

Kuukauden vaihtuessa tein aurinkolasit päässä mutkan videovuokraamoon ja nappasin boksin mukaani. En kertonut aluksi kenellekään, koska häpeilin, mutta tottahan tuo on...

tumblr_l91tjrD2rn1qa94sio1_500_large.png

Selittäisin mielelläni pidemmältikin, että miksi TB oli vaan niin paras, että vietin kaksi maanantaita sekä tiistaita putkeen sarjan kanssa. Saan vain aina kylmiä katseita osakseni. No, saanpas rakastaa rauhassa!

tumblr_l9dbnyqEOy1qe0n57o1_500_large.png

Vietin myös tunteja We Heart It-sivustoa selaillen ja löysin sieltä jotain helmiä televisosarjoista tai elokuvista. Edellinen kuva Jeesus-kommentteineen menköön kuukauden puheenaiheen kommentoinnin sekä tulevan kirjoitusprojektini tueksi. (Ensimmäisessä ruudussa pahis pappi värikuulan otsaansa saaneena ja kahdessa alemmassa hyvikseksi muuttunut 2000 vuotta vanha vampyyri)

tumblr_kyo6y8vTr41qzld0qo1_500_large.png

Tiettyyn ikään tulleena sitä ilmeisesti alkaa jälleen taantumaan lapseksi. Olen saanut mm. lapsuuden allergioita ja ihottumia takaisin. Voisin myös katsoa loputtomiin Muumit- tai Peppi-jaksoja. (Muumeissa edelleen oikeita ovat vain nuo piiretyt ja Peppi-sarjasta vain 60- ja 70-luvun taitteessa tehdyt ihmisten näyttelemät)

070718_forhandsbild_494.jpg

Kentistäkin pitäisi kirjoittaa, koska bändin jotkut kappaleet ovat iskeneet niin syvälle. Lisäksi rakastan yli kaiken noita kansitaiteita! Suosikkini taitaa olla Vapen & ammunition-levyn kansi. Ihan vain siksi, koska levyllä on Dom Andra. Voisin silti ottaa kaikkien levyjen kannet seinälleni taideteoksina anytime!

tumblr_l9xo1z9gdu1qcw9wmo1_500_large.jpg

Tee on vastaus kaikkeen.

tumblr_l90iu4LPEI1qdpvfyo1_500_large.png

Housen tikkari puhuu asiaa! Lisäksi tohtori on napannut oman suosikki poseeraukseni, haha. Voi, tästäkin sarjasta olisi pidempi birdiemäinen tarina kerrottavana (en ole toivottavasti sitä jo kertonut ja ei, se ei liity Jesse Spenceriin). Aloitin kuitenkin tässä kuussa katsomaan sarjaa alusta ja viimeksi eilen hymyilin onnellisena houseismeille.

tumblr_l78cz64Bk01qbfd4do1_500_large.jpg

Olen pursunnut tässä kuussa rakkautta!

34838_large.jpg?1271763890

Sitä on ansainnut sekä saanut osakseen Owen että jälleen kerran Vince! Ensin Vince menee naimisiin ja loukkaannun siitä. No, sulattelen asiaa ja unohdan sen. Sitten se hommaa vauvan vaimonsa kanssa ja loukkaannun taas! Pari kuukautta myöhemmin annan taas anteeksi ja haluan halia nallekarhu-Vinceä.

tumblr_l73u4kUeLk1qaa3by_large.jpg?12817

Syyslomalla viihdykkeenä toimi Zoolander! Siitä tehdään kuulemma jatko-osa. Toivottavasti se on yhtä överi kuin ensimmäinen osakin. Yllättävä tuomari catwalk-kisassa oli huippu! Rakastan, jos faktaa ja fiktiota sekoitetaan siten, että mielikuvitushenkilöiden joukkoon saapuu joku David Bowie.

tumblr_l204sehSGC1qawnv2o1_400_large.jpg

Minulla on vaatekappale, josta yksi sanoi minulle: "Toi on tosi Samantha Jones!" ja toinen "Toi on ihan sua!" Otin kummatkin sanonnat kohteliaisuuksina, koska rakastan ko. vaatetta sekä Samantha Jonesia. Hei, se nainen on promoottori, suorasanainen, New Yorkissa asuva ja Smithin napannut Madonnan perässä listallani oleva supernainen! (Viimeksi tänään sanoin iskeväni iäkkäämpänä Smith II:n, joten mikäs hätä tässä.) Kengistä en tykkää, mutta muuten tuo kuva edustaa unelmaa.

tumblr_lb0sykN0ON1qchn06o1_500_large.jpg

Näin kyseisen kirjan tänään ja naureskelin (hyräilyn ohella), että pitäisikö tuollainen ostaa muistutukseksi masennuspäiviä varten. No, tässä kuussa olen lukenut kahdesta kolmeen kirjaa per viikko ja se on ihana ennätys, koska olen pitkiäkin aikoja ilman lukemisia. En muka ehdi tarttua kirjaan, mutta onneksi keksin jälleen bussimatkat! Kirjat ovat I-HA-NIA! Lisäksi mieleeni tupsahti tämän myötä kaverini lause: "Ai, sekin (elokuva) perustuu kirjaan. No toisaalta, mikäpä elokuva ei perustuisi tänä päivänä johonkin kirjaan." AMEN! En pidä elokuvaraiskauksista. Jos olen lukenut kirjan, en pysty katsomaan elokuvaa ja toisin päin. "Kirjat kirjoina, elokuvat elokuvina", sanoo tuleva kirjailija. ;)

Tämä flunssa on muuten ollut kohta kuukauden päivät (kaveri muistutti ja toivotti paranemisia) ja alan epäillä Housen jokaisen jakson tapaan lupusta, tuberkuloosia, kasvainta/syöpää tai sitten sitä omaa suosikkiani, eli astmaa. Lisäksi totesin äsken, ettei tuo asu olekaan niin paha kuin aikoinan ajattelin. Olen siis kuolemansairas. Nyt kuppi mustikkapiirakkateetä (TIEDÄN ETTÄ OOTTE KATEELLISIA) ja pari jaksoa Housea. Oh Jesse Spencer aka Dr. Robert Chase - come and save me!

01-tv-doctors-jesse-spencer2.jpg

Tajusin juuri, että aika tappava yhdistelmä on vaaleahiuksinen aussiaksenttinen vihreäsilmäinen söpöläinen lääkärin takki päällä ja vielä jos nimi on tv-suosikkini Robert (verraten esim. Sideshow Bob tai kuka muistaa Sinkkuelämän Mirandan naapurin lääkäri-Robertin 6. kaudelta?!?!?!)!

Birdie kiittää ja kuittaa lokakuun osalta (ja lupaa marraskuussa rajoittaa kirjotusten pituutta, hehehehe. ;D).