Sain Arinalta tämän hienon awardin ja haasteen. Idea on antaa kaunis bloggaaja-palkinto eteenpäin sen ansaitseville ja kirjoittaa seitsemän paljastusta. Seitsemän on tylsä numero, eli heitän tuohon kymmenen juttua ja palkinto menee kolmelle:

1284379592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sancia
Omena
Antihistamiinimatkaaja
OLKAA HYVÄT!!! <3 <3 Kiitos myös Arina-Parina-Muru-Purulle tästä ja hienosta lempinimestä!

1. Nukun parhaiten vatsallani (omassa sängyssä) viiden tyynyn ja kahden peiton kanssa. Viime talvena siellä seassa oli myös Elefantti, mutta hän muutti sohvalle sen saavuttua talouteen.

2. Sofi Oksasen kirjat ovat mielestäni tylsiä. Luin kerran vatsataudissa ollessani Puhdistuksen ja plaaaaaaaaaaaaah. Koko tyypistä on tehty todellisuutta isompi numero. Ihan fiksuja ajatuksia sillä on, mutta silti. Voin mäkin laittaa rastat ja pukeutua mustiin mekkoihin? No en kyllä voi, mutta eiks tää graafikkopolkka ja mustat vaatteet oo jo tarpeeks cooool?

3. Käytän nettiselaimena Google Chromea. Sitä ennen Safaria ja sitä ennen Firefoxia. Suosittelen kahta jälkimmäistä lämpimästi.

4. Rakas 12-vuotias tyttöserkkuni rakastaa eniten maailmassa (minun jälkeen) Robert Pattinsonia, Duudsoneiden Jarppia ja Cheekiä. Kiusaan häntä kaikista noista, vaikka omasta mielestäni Cheek on sekä taitava muusikko että tosi söpö. Ne kaksi ensimmäistä tuovatkin häpeää koko suvulle (koska serkku tykkää niistä).

5. Pilkkaan usein omaa Kotikaupunkia, mutta kukaan muu ei saa pilkata sitä.

6. Vuosi sitten minä ja Ellu pidimme yhdestä suomalaisesta julkkiksesta, mutta nykyisin inhoamme häntä (koska se "Alejandro" meni naimisiin!!!!!), poltimme hänen kaikki lehtijutut päättäjäisissä ja keksimme jopa oman pilkkalaulun. Kirous kuitenkin vaivaa edelleen ja mies mieheltä alkaa seurustelemaan tms. ja se kaikki on "Alejandron" syytä. Ainoa keino on ignoorata koko mies. Paha vaan, jos kaupungillakin tulee vastaan SUURIA julisteita.

7. Tykkään huudahdella tuttuja elokuvia tai sarjoja katsoessa. Eilen tuuletukset ja ulvonnat sai osakseen Sinkkiksen Smith... Voi Smith. <3 <3

8. Omistan tiskirätin, jossa on prinsessa Victorian ja prinssi Danielin kuva. En aio käyttää sitä koskaan, se vain kuuluu Hää-kokoelmaani. Kokoelmaan kuuluu myös järjetön (siis JÄRJETÖN) määrä lehtileikkeitä. Testamenttaan ne varmaankin Kungliga biblioteketiin.

9. Ellei joku vaalikampanijointu tuntuisi niin paljoa huoraamiselta, niin voisin alkaakin poliitikoksi. Sunnittelin myös vakavasti kesällä jälleen poliisiksi, mutta tsekkasin pääsyvaatimukset: näkö on liian heikko ja tämä masennus on työkykyä haittaava sairaus. Ehkä alan sitten poliisien .... viestintäpääliköksi?

10. Alan muuten ihan varmasti katsoa tuota Miljonääriäidit-sarjaa! Vaikuttaa juuri sopivalta aivot narikkaan ja pienet ärsytykset joka jakson jälkeen kehiin-sarjalta. Ihmettelen tuossa mainoksessa näkyvää toisen miljonääriäidin mekkoa: se on Henkalta ja Maukalta, omistan samanlaisen ja se maksoi alle 30 euroa. Käykö miljonääritkin Henkalla ja Maukalla?

+ Kirjoitin tämän ja hienon tekstin lisäksi, mutta painoin enter väärässä kohtaa ja PUM - kaikki katosi. "JEE"