Jassoo, olisikohan aika rikkoa epäilyttävä hiljaisuus täällä Almost There-blogissa? ;)

Viikonloppu tuli ja meni. Perjantaina juhlittiin ja karkasin kotoani juhlimaan lisää. Yöllä tapahtui pari juttua, joille varmasti ylireagoin, mutta ne ei ollut kovin kivoja. Jotenkin loukkaa, ärsyttää ja jopa nolottaa, vaikka minä en tehnyt mitään väärää. Tuon voisi käsittää väärin, mutta älkää tehkö niin. Asiat ovat oikeasti tosi tosi pieniä. Suosittelen kaikille oikein lämpimästi muita paikkoja kuin Teiniluola-Lihatiskejä. Tai jos menette niihin, niin ottakaa joku miespuolinen mukaan.

Lauantaina makasin sohvalla katsomassa leffoja ja hei hei hei, sunnuntainakin tein niin?! No, sunnuntaina oli kyllä kauhea flunssa ja se jatkuu edelleen. Istun nyt sohvalla kuumeisena ja edessäni on pino maksettuja(!!!!! <3) laskuja.

Olin aikoinani lehtimyyjänä ja opin muutaman kikan liittyen lehtien tilauksiin. Tarjoustilaukset ovat melkein aina kestotilauksia, eli sinulle tulee X määrä lehtiä tarjoushintaan ja tilauksesi jatkuu automaattisesti kalliimmalla hinnalla. Fiksuna ihmisenä maksat tarjouslaskun ja soitat saman tien asiakaspalveluun ja peruutat tilauksen. Täten tulet saamaan 6 kk sisällä tilauksesi loppumisesta uuden tarjouksen lehdestä. Niin ja sitten on vielä nämä lomakkeet, esim. tilauslomakkeet, joihin tarvitaan puhelinnumero. No, ne menee suoraan puhelinmyyntiö varten, joten kannattaa lätkäistä siihen vaikka kymmenen nollaa tms.

Plussaa hei tälle viikolla! Minulla on rahaa ruokaan, pääsen kampaajalle, ei ole enää kesä, kaikki laskut on nyt maksettu ja ööö olen kaikkien kanssa väleissä. NYT voisin laittaa tähän kuvan miehestä, josta näin viime yönä unta.

alexander-skarsgard-excited-for-battlesh

Niklas-Alexander-Ruotsalainen Vampyyri! Ette lämpene vai? :D
Brädeliini on pitänyt hiljaiseloa paparazzikuvissa(kin) sitten sen kaamean asun jälkeen.. Kenties siivoaa vaatekaappiaan? Niin vai kuka se oli ja sanoi, että Brändeliinillä oli kaikki vaatteet likaisina, eli jos se pyykkää?

Minä voisin nousta ja keittää teetä. Mennä suihkuun pesemään tuon linnunpesän (hiukset) ja sen jälkeen syödä leivän ja vähän siistiä ympäristöä. Kivempi maata sohvalla, jos ympäristössä ei ole karkkipapereita perjantailta.. Vi hörs snart ja ruotsista/Ruotsista tuli mieleen, että ihana prinssi tuolta naapurista on pussaillut julkisesti tätä Sofiaa, eli yhyyyyy. Tää vuosi on niin kirottu! Kaikki hyvät miehet menee ja minä oon just täyttäny 18!