Joku Muu on tainnut iskeä sieluuni. Yhden viikonlopun aikana ajaudutaan off-ZENiin, fiilistelemään Justin Bieberin Babybabybabyoohbabybabybabynooh-kappaletta sekä Jay-Z:n koko tuotantoa. Lisäksi sunnuntai-aamuna huomaan tiskaavani sekä imuroivani ennen kello kymmentä ja kolmelta kävelen vesisateessa kauppaan poncho nurinpäin. Kuulostaa jotenkin absurdilta, mutta hauskalta viikonlopulta. Kapinoin myös kaikkia vastaan, koska minä en saa kirjoitusten vuoksi huomiota, eli joko karkaan Lappiin kertomatta kenellekään (ei ne huomais kuitenkaan) tai sitten alan hengata 8-14-vuotiaiden poikien kanssa (Serkun tuttuja, ovat kuulemma hauskoja poikia).

Tänään yllätän KAIKKI (myös itseni) ja suunnittelen itselleni häät. Sain inspiksen Arinan postauksesta, jossa puhuttiin Häävalssi-nimisistä kappaleista.

Ookoo, here we go!

Kirkkoon en pääse, koska olen eronnut ja en olis halunnutkaan. Kahdet maistraattihäät todistaneena haen jotain vähän kivempaa. Kliseinen ranta voisi toimia tai sitten... tittidi-dii - kirjasto! Sinkkiksessähän Carrien häät oli tarkoitus viettää NYC:n kirjastossa, mutta hmm hmm hmm-mm hm hmm.
Musiikkina toimisi ainaskin Elviksen Can't Help Falling in Love with You. Sen olen tahtonut seiskalta asti ja pysyn päätöksessäni. Niin ja Elviksen I want you, I need you, I love you-biisi myös! Sister-in-law'ni häistä bongasin uuden lempikappaleeni: Utan dina andetag by Kent! (Konsertissa sen esitti Lisa Nilsson, koska Kent on liian cool esiintyäkseen kunikaalisissa bileissä.) Ja juu! Salem al Fakirin hääbiisi: All day Love! "You are my princess all day.. EVERY DAY!" Polttareissa soisi Maija Vilkkumaan Mä haluun naimisiin ja ihan sikana Madonnaa.
Jos saisin auringonpistoksen ja laittaisin valkoisen mekon, niin se olisi polviin asti ulottuva ja siinä olisi tummanvioletti nauha vyötäröllä. Muuten pukeutuisin sellaiseen tummanpunaiseen mekkoon. Hiukset kihartaisin ja kukat olisivat valkoisia.
Luultavasti karkaisin naimisiin, eli vihkimisseremoniaan tulisi vain vanhemmat ja tyyliin kaksi läheisintä kaveri per naimisiinmenijä. Myöhemmin pidettäisiin kunnon bi-leet. Bi-leissä olisi spontaaneja puheita ja paljon tanssimusaa. Kermakakkua en huoli, tiramisu on parasta! Muutenkin tarjoilut voisivat ruoan osalta olla italialaistyylisiä. Niin ja ne juhlat pidettäisiin ehdottomasti ulkona lämpölamppujen ja kynttilöiden kanssa tai tarpeeksi suuressa salissa.
Kaason tai kaasoporukan haluaisin ainaskin. Häämatkalle en lähde, mutta honeymoonia voin viettää. En kuitenkaan missään oman talon kellarissa, kuten Pete Wentz ja Asshole Simpson-Wentz. :D

Oho. Tulipas suunnitelma. Ja yllättävän helposti...

Terkuin Birdie, joka ei koskaan ikinä mene naimisiin.